неполюццькі ви вчиняєте , он в нього ще сідало царське не захололо - а ви вже паплюжете вздовж і вглубь , а вдруг вони візьмуть і положать асфальт або всіх мордой в асфальт . Почали навіть між собою пересероваться на радость повстанцям донбасса ? Доречі в донбассє временно підконтрольном тоже люді єслі шо і вони проголосували майже стовідсотково за ЗЕміни на краще . А взагалі шуткі в сторону - вони вже давно над вами ексмперименти проводять http://yarkov.org/Znakomstvo-s-Zetami-iz-zvezdnoj-siste/
Хоча, мені реально цікаво, як армія прийме нового головнокомандувача. Хоча, я здогадуюсь. Зізнаюсь, в мене трохи похитнулась повага до ПС, раніше вона була безумоаною, по замовчуванню.. Поспілкувався сьогодні з парою правосеків, допомагав їм раніше і взагалі... Не посрались, але враження дуже двояке. Хлопці трусять про поганого пороха обкрадача армії, шо то він винен в приході зелі, но шото вже без запалу, видно, що в шоці. Питаюсь, ну ок, херовий порох, х. з ним, не за нього голосували, хіба не можна вибрати його, бути спокійним хоча б за загальний курс, а потім задавати питання і давити на нього... Кароче...
ШТУГ 3 Продали в рашку, піднятий з судна СантаФе. Кажуть що три підняли.. там мабуть вже нічого не залишилось.
А шо тут думати - Верховний без жодного пострілу здав армовіру і Україну - до комплекту, можливо, під вигідні гарантії недоторканості. Ну, і армія - свого засновника і творця всіх перемог - післала тим самим кінцем по тому ж місцю.
Може я його й бачив, давно дуже було. А я малий був, скільки то, років 15, а яких книжок по темі чи інтернету тоді не було
Трішечки солоденького: «Сегодня в Киеве у здания администрации президента состоялся митинг в поддержку проигравшего выборы Порошенко. Действующий глава государства вышел к своим сторонникам. "Я не ухожу из политики. Мы объединяемся для того, чтобы обеспечить наши общие победы уже в ближайшем будущем. Вместе мы идем побеждать на парламентских выборах, и вместе мы вернемся на улицу Банковую после следующих президентских выборов", - сказал Порошенко. Участники митинга начали скандировать "через год", Порошенко, улыбаясь, ответил "через год, так через год". » (с)
То якщо ви йому не повірили, а може, навіть за нього і не голосували - то чого ж ви так за те переживаєте? Тут ще в 1990р. обіцяли вдвічі перегнати Францію по виплавці чавуну на душу населення - і нічого, живемо. А хтось - обіцяв долар по 10. Карандашів бракує це все записувати.
Скажу вам страшну правду. Пан К голосував за Зєлю. Він навіть клуню перекрасив в зелений колір і називає ЗЕклуня...отакнєот. Авикажете...бувших камуняк не буває.