Цікаво знать прийоми ізощрьооні Які іспользує студентсво прогресивне, Щоб возродить статтєве Qатроченто. )(
ну всьо діду. залишитесь тепер без авфальту. бачте яке покращення, за петра хоч шляхи робили а за вазєліна всьо, ніц шляхів, ніц покращення. отакоєот
Ми тож без асфальту, як обіцяв петя з гройсманом зробити дороги так оце і чекаємо.хоча ні, таки 3 км проложили, флешмобнулись, полож ли в карман півляма і усьо.
Он тему про Бджільництво закрили. Нову відкрили знов . І нахіба таке робить. Чим тут комусь бджоли помішали...?
Я куєю, так петя ще ж при владі, за 5 років можна дороги зробить я іпу, ах да війна на ті дороги щоб танки їздили? Краще заводик чьоколадний построю і магазинчиків відкрию чи будете заперечувать ?
бджоли зараз не ті, замість меду то патрони, то гранати в вулик тягають, потім на цукор міняють, отакоєот.
Ви будете зараз дуже сміятись) Знайшов шуруповерт))) Я думав, що вже він в країні мальборо. Придумав,що батько його комусь позичив і з кінцями))) А це полізь в диван,дещо дістати,а він там лежить. Тепер пригадую,що щось прикручував в хаті,мав на увазі ще зробити днями,щоб не тягати туди сюди,і щоб дружина не спотикалась,запхнув в диван. А потім свята,перебило щось, так він там і перезимував. А я мало вже новий не купив)))
ще раз кажу що в нас якраз за петра і почали шляхи ремонтувати і не ямковий ремонт а верхній шар знімали і клали новий і це не тілько на шляхах але і у дворах багатоповерхівок. отакоєот
Ну, я був в дружини в містечку під Львовом. Я його не впізнав) Там реально зробили не дороги, пісню) А в нас? Та так само почали робити.Не скрізь, але там де зробили,то правда ДОРОГА) Але плебсу то все не то. Сидів днями,пив каву в сквері,на сусідніх лавках спілкувались бабки. В однієї дача десь в @бенях,каже,дорога яма на ямі,і видає-дай Боже зе сил зробити туди дорогу!Сижу і думаю,сука стара,ти ласти склеїш за пару років,а мені й моїм дітям розхльобувати твоє зе Не став сваритись,все таки маю повагу до старих людей...
так це через накурену осу тем про бжільництво закрили чи за що? бо це наче одна з небагатьох тем де так само тихо та спокійно як і в нашій
Класний альбомчик з фотками:https://www.facebook.com/abendonedworld1/photos/a.1082777581851253/1082777598517918/?type=3&theater