Поки добіжиш до кордону з Польщею, за цей час вже можна бути в Албанії, а там далі в Італію чи якусь Іспанію.
Шо в бібліатєкі вкрали двері ? Колись як я був ще студентом то спостерігав таку картину з вікна своєї кімнати в гуртожитку. Приїхали студенти на таксі в сусіднє общежітіє. Гупали вони у вікно вахтєрші щоб та відкрила двері, кричали їй "отворяй сабака", та нівкакую. Зчинили вони там біля тих дверей галас страшенний. Потім таксьор взяв троса та об"язав навколо дверей та й смикнув. І о щастя, зірвав з петель подвійні двері. Далі таксьор поїхав по своїх таксьорських ділах, студіози через образовавшуюся брєшь прорвалися у нетрі гуртожитка, вахторша вискочила до тих зірваних з петель дверей і охороняла їх аж до ранку. Тут, канєшна, єсть про шо подумати, бо пострадалі і ті хто гуляв по кабаках і діскатєках, і ті, хто не пускав їх в гуртожиток, но первиє по крайній мірі получили удовольствіє.
Ніхто не заважає тобі проголосувати за політсилу Порошенка на парламентських виборах восени. І постійно питати за покращення, тільки не тут, а писати Зеленому, подавати петиції, тицяти статті до ФБ та ЗМІ. Це називається опозиція, завдяки їй чинна влада має менше можливостей робити всяку нездорову муйню.
Хоч з чементом бігав, чи знов в пусту штіблети топтав ?!? _) Нарешті ! Відкрилась таємниця гівняних лампичок в гуртожитку !!! Навіть зрозуміло, хто кому іх сував _)))
До сигарок я відношусь негативно,мінздрав попереджає,ще гавнюк коло руля,і взагалі я не любитель зєлі,так що діду завязуйте з куривом,краще карамелі рошенові жуйте
як сказав Петя , винуваті во фсьом агенти кримля.Бурштин копають- агент, ліс в Карпатах вирізують-агенти, моряків послали чорту в зуби- знов агенти.Даж он цигарок ваших в магазині нема, ну самі знаєте хто винуватий., але тсс мовчіть бо можите агентом кремля стать.
На чемент в мене алєргія, тому просто стірав блєстящі щіблєти. Які ж у вас тєорії нащот лямпочок? Невже сували в саму ..... ?
ПЕтіції ЗЕленому... Цікаво звучить - ПЕ-ЗЕ.... ПЕЗЕ №100500 у ФеБе. Ну а що? Петиції Пєті вже проходили. Щось новеньке. Дякую Боже, що в нас парламентсько-президентська.... поки що.
Захожу сьогодні до камрада і застигаю на порозі. В нього за столом висить на пів стіни портрет Пороха з військовими, бачили ж напевно такий. Виявляється, його компанйон за зе. Хай, каже, кожного дня бачить і думає
якби троллив то не бігав бт з палаючою сракою по усьому форуму а так вата залишаєтся ватою хоч і лички наципив.зєбіл що тут казати більш
Діду хренові діли,оно гнойсмановська хвірма ашфальт в нашому місті стелила,то без пояснень сьогодні снялісь,напевно будьоновки мінять поїхали