вітаю панство. припхав з тєжкої праці. тепло, сончно, затишно. от тілько покращення обіцяного вазєліном та підхопленого його зєбілами щось небачу. мо нетуди дивлюсь, га?
а 5 років у вас покращення було? На тяжку працю ви при порошенку пішлиі я теж.От при Даниличу не те чо чічас . Ось вам чьоколадка.
Хоч хтось тєжко працював і годував країну, поки вона легковажно скакала по виборчих дільницях та бабралась на копі. Почуй клуню!
відсутнть критичного мислення в населення приводе до дуже поганих наслідків і приклад тому домбабвійсько-лугандонська джемахерія
То вони кредитну коломойщину до себе і не пустили. А тут - повний гаплик, причому без жодного пострілу та без Майдану. І яка ж кацапська агентура вчора запроторила вас на тєжку працю? Вашого голосу якраз і не вистачило.
Вітаю! Щось ви сумні та кволі, все про ті вибари розмовляєте . Я он вже 3,2км бігаю за 14хв , а не за 18,40хв, готуюся до перетину Румунського кордону
Нє, Ріо тепер не в тренді. Дайош СантаМоніку та шо пригород ЛосАнджелеса. Нє, я пока по мєсту тренуюся. На Кіцьмань буду у вересні-жовтні бігти. Як помру тоді вже все одно буде
Діду,завязуйте з льовозадівськими замашками,мо то просто пєдро замахався країну рятувати,то щоб уйті з ряхою в чоколяді вибрав зєлю,чуть шо і недуже шкода,мордокривляків вистачає.
діду так де ж обіцяне вами покращеня? оце ходив до крамниці а ціни як вазєлін обіцяв незнизились так мало того моїх цигарок немає. і це звется покращення , га? чи знов папірєднікі винні
Ну-ну, main libber совушка, не плач, Прийде Гудерiан i з ним дядько Канарiс, Мiшок смачних засмажених мишей вони тобi подарять.