Сьогоднішні знахідки Пане Анатоль,якщо неважко підкажіть що за монетка,щось я не можу розібратись з нею
тю, так я і писав про легальний бізнес ділитися ж ніхто не забороняв ніякими законами. Ніколи ні від кого нічого не чекав і не просив, хіба поради у друзів та знайомих, навіть субсидію не оформляв і не збираюсь як не збираюсь і підтримувати чужі правила гри що мені не подобаються. PS а не ходіння на вибори то змога використати бюлетень кому б то не було на свій розсуд, так що хто не пішов той когось підтримав без своєї згоди. Зашибісь?
Теж принципово не пишов.А на стосунок ВР-тож Надю випустили-вона всих взорве,а кого не взорве Йулька обваруэ.
Всі люди різні... Моя дружина ходила, проголосувала за Петра Олексійовича. Син теж був на виборах, але не питав його, кому віддав свій голос... Йульці буде важко, бо після Пера вже мало що залишилось. Хоча... країна багата, а люди терплячі.
Коломойша?Так петро его с банком киданул....то сатисфация буде.А Йуля Фиртуша Бойка и прочих рабиновичей пощипле.