не мороч бейци. бидло обрало клована. це капець. бо бидло нерозуміє що все і відразу може бути тілько в кацапських казках. поляки у 90ті теж скавчали через реформи, але вони впорались та пережили хоч було і дуже тєжко. але в них небуло бидла в такій кількості
ок. то де доляр по 2, де бензин по 0.12 де електрика по 0.04 за к\вт де низькі ціни та високі зарплатні на европейському рівні, де то все. гаявасуважнопитаю
Коротше, беня всіх конкурентів об*бав. Одне добре, що його пуйло не полюбляє. Але, беня, таки, може з ним домовитись, а нам все розгрібати ...
Є поділ, вже публікували. Але на Заході Петя теж програв, хоч і з багато меншим відривом. Поки чекаєш отого усього, рекомендую зробити запас солі, сірників, мила та інших "необхідних при фінансовій кризі і громадянській війні речей".
і якщо хоч на волосину стане гірше ніж зараз то я буду питати а чого , зільоний жеж обіцяв покращеня, то де воно все?
вано обіцяло 4000 долярів зарпляти вчителям. Так в пикокнизі вже чекають на зарплатню. я це не вибирав. Отже маю повне право робити своє......
бенжамін ще перед НР кошкиной казав що готуйтесь! и по Піб....перерахував. судячи з усього все давненько було домовлено... а нас і надалі кататимуть на атракціонах! отакоет!
Пам"ятаєте, кого до Майдану хотіли поставити на виборах 2014р. проти папіреднього Лєгітимича? Це я до того, що тоді міг би виграти і хом"ячок.