3 дні був на Західній...молодь немов сказилась - "пороху капець!"..питаю а що замість пороха? - пофіг лиш би не порох...мля...
навіть не це...порох міліарди сколотив - а ми виживаємо...у пороха заводи в кацапії...порох ніяк не нажереться... і все в такому дусі...
короче підсадили нас на непоганий єнерго гачок! за світло день не заплатив - рубильник майна. воду -майна. паливо - хочу продам хочу пограюсь з пиплом. з,вязок інет и туди ж короче! тре партизанити!
Вже.... Однокласника зустрів, оселедців узяв, приємними напоями обиінялись. Вже опробував. Смашно і гірко....
Сука як Ви всі нами витерли сраку. Просто оттак раз і все. Тварь яка топить за кацапів, евонна жіночка нас зливала будуть вашими керманичами.
так що панство зустрічаємо нового гавнокамандуючого? і якщо він таки переможе, бо екзіт аол то екзіт пол. так от якщо він таки переможе то щоб відразу, 22 квітня почались зміни, щоб доляр був по 2 гривні, світло по 0.04 , бензин по 0.12 і все таке інше бо якщо ні то оті хто за вазєліна голосував буду дуже крепко відкизжені. отакоєот
Шож вітаю з новим презедентом. Нічого,камради. Мо' Україна і не відбулась як незалежна держава, я так не думаю. Є ми. Нічого.
Хлопці, поки що нічого не сталося. Так, є побоювання, можливо небезпідставні, але нічого не сталося. Почекайте "зливати воду". Надіюся у Вас правильні. Бо там усякі різновиди були: https://sovmint.ru/search-results/?...tip_zapisi_po_kotorym_ishhem_91=page&filter=1
онли обьяви на стовпи, інше не роблю порох на пресухі вже злився зеля приймає на своїй пресухі привітання шо не ясно ?