Сегодня своих отвез голосовать(сам воздержался) и после трех нулевых выездов наконец на выбитой хате поднял немного царской меди и 15 коп 1945 гола.
Нормуль. А че, нехай оті голосують, нехай дурні захищати вас ідуть. А так то нормально, субсидію дають?
Отобрали волки позорные это раз,во вторых должна быть графа против всех,в третьих тема не про выборы..
Масса баласт, які відсиділись з 14 року(повестка не приходила, я не можу в мене дитина, я на заробітки, мама не пускае, то не мое, нехай сюда прийдуть тоді піду, мені нема що захищати нехай оті ідуть) Хохли, вірно вас кацапи називають)) Моя хата скраюніхуянезнаю. Гидко.....
Вітаюся, товариство. Сходив, проголосував. На вулиці поговорив з жінкою, робила опитування. На моїй дільниці з відривом перемагає зелений повстанець. Херово на душі,якось.
А у нас свято вшанування прадавнього Дерева життя як символу вічності - то воно і сенечко з самого ранку і тепло.
Бидло хоче усього та відразу - думає що оте жиденя (х%єсос бєні коломоя) їх зробить на другий день після виборів богатими - це по перше, а по друге - чоловік моєї хресниці працює для братів Горових, котрі доють забудівників і перший кричить про корупцію - так чого ж можна сподіватися по таких "українцях". Як на мене, то усі хто голосує на зелень, то не українці. а хахли та малороси - вони проголосували проти України!
В нас на позиції був хлопчина з Івано-Франковська. Сам прийшов добровільно, четверо діток. Кажу йому ти що дурний? А він мені каже що то я дурний, бо таке питаю.
Саня такої ібатні наслухавсь за ці дні, капец. Якщо пороха виберем то кацапи війною підуть)))Кажу а зараз що? А то хіба війна.....Піф паф...
Только что ушел кум,год в 93-ей был без ротации как и я говорит почему мы должны выбирать именно этих двух?Я первый раз не пошел на выборы с 1991-го так как это не выборы а шабаш телешаманов народ вообще не хочет включать мозги,какая там вата если у нас Ляшко взял 2 и 3 место по сельрадам?!
Доброго вечора паньство. Був гарний святковий день, сходив з внучкою до церкви посв"ятити вербу, все б було добре. але пішов голосувати, і сцуко побачив (урни ж прозорі, бюлетні вузькі їх же не згинають). що даже у нас топлять за клована жидівського. Настрій пішов коту під хвіст. Напитись,чи що?