Притвiтався панству ! Зi святом усiх ! Дзвонив менi президент . От . Агiтував ) Номера зберiг ( на всяк випадок ) Так шо мо кому тре з дiючим побалакать то у приват незадорого , розмови платнi , питання до клюнi )
ви шо , бліть , ще в цьому сумлівались ???!!! та я ще років скільки тому казав шо так і буде бо не той ми нарід бо ми народ і раділісь в ссср , граніца по дніпру , як мінімум , карту справжньої україни ви вже бачили - новий президент презентував вже давно . Я ще два тижні тому почав шукати диппредставництво Уманської Автономної Республіки аби попросити політичне убєжище в якомусь її домініоні . Шуткі в сторону - тепер кавеен буде похлєщє енкаведе і я такі маю рацію бо попереджав давно усіх шо єврейці мудріші та розумніші бо мають до десяти тисяч літ еволюції , а хрістянство всього дві з хвостиком ... Так нєкоторі тут все жидів не люблять хоч вони вже другий раз всіх здєлалі чужими руками
як то так ніззя абіззян - вони же наші мишебраття !!! сам дарвін колись мені казав шо Авраампроізойшов от обіззян а вже потім роділ Ісаака, Ісаак роділ Іакова, Іаков родІл Йосипа , Іосип роділ Мойсєя , а вже аж потім трапилась якась ..йня и родіть стали женьщини .
вони знов перемудрили самі себе як і інші рази а потім почнуть скавчати про якийсь голокост та масові знищення жидви. ну то самі ж і винні.
нєєє - вже придумали щось нове та набагато дієвіше ніж голокост та бабинняр , почекайте трохи - будете щиро здивовані , але дивуватись доведеться чи не кожного дня з тих що залишаться . Поки ще не піздно пишіть прохання до галицького королівства аби потрапити до квоти на ймовірне громадянство . Як добропорядному громадянину вам по секрету скажу - з понеділка вдягайте респіратор бо пошириться вірус від якого рятує тільки хірургія на кінці та кучеряве від природи чорняве волосся
Завидуєте ... смійтеся , смійтеся - а я зараз (ну тобто прямосічяс) з кумом граю в шахимати , пиїм коннячьок та кушаїм запечені в медовому соусі та грефрутові курячі стегеньця , хрещеник з плємяніком повигрібали в садку , забетонірували труби під виноград і тепер мають собі "живчік" з тортіком , правда ще пиють безалкогольне пиво та їдять копчене сало з прорістю бо їм ще треба перенести та скласти на горище старі вікна та двері , потім поїдемо в район проголосуємо . Завтрі їду в губерню оформляти домофон та газ , провідаю фроляйну бо вона приїхала голосувати й залишиться на пару днів . Вобщім мені не скучно , а ви живете в сірих буднях та нема ніякого разнообразія (показав язика та хекнув на вас ароматним коннячним перегаром) . А ще випиваю за вас , чортяки , чарку коннячку та закушую тим самим грефтутом . Кум дивиться й каже шо досить вже засмальцьовувати брудними пальцями клавіатуру й передає вам привіт , він думає шо ви всі хароші хлопці бо не все про вас знає , але ось сказав тільки шо шо коли я зимою путішествував то він з куменям тут вам привіти передавав . ну вобщім гарного вам дня та безпечних буднів при новому царю
пан Боб вважаю допоможе, кажуть повз кордон купа автівок покинутих-там можно не тіки нумерів накрутити))))