Вітаю панове+5С, похмуро, прохолодно і на сніг тягне.Вдівать жильоточку з капелюхом та на голосування таки.
Доброго ранку товариству! Для католиків - Христос воскрес, а для православних - з Вербною неділею! Тепло, але хмариться - перший день свят мав бути сонячним, але щось я бачу, що не виходить.
Доброго дня, будьте здорові! За бортом +12 хмарно. Головне сьогодні тримати себе в руках, щоб пику нікому не натовкти. Треба валеріянки нажертись.
Вітаю всіх з вербою неділею,а католиків з святом вєлконоцним Воскресіння христовим! Це вона так за західній обіцяла. А на домбасі піддакувала їм що вони кормлятт Україну. У нас потрохи світлішає.
А в мене від валеріанки серце стане. І шо його робить? Чим нажертись? Та ще й батьки приїдуть з ночівлею.... Будуть мені нєрви робить, як ВІН. То не так, то не теє.....
та вже побачили та почули цих кормільцєв. оно як біжуть до нас по харчі. най своє вугілля жеруть та оті помиї що їм свинособаки як гамнонітарку везуть. нема чого до нас по харчі та пенсії їздити, самі свинособак звали то най і жеруть
Тому що ми добрі. Дємократія. Європа мля.... Тому що паскуд в теплушках без пашпортів не відрпавляємо запарєбрік, це так, по доброму.....
по саму шию ! Вже сходили. Жінка каже , що крізь шкло гурни було видко багато прихильників колована, от таке в нас ватне Запоріжжя _(((
Дякую. Може і знадобиться. Доречі! На моєму полі дозволю розмістити підрозділ 82 гих. Від мене якраз добьють до Маєтку, який збудований на місці братських могил, без ексгумації бійців.... Я знаю. Бо моя бабця сама і ховала там бійців в воронках та окопах.
Вже сходили. Жінка каже , що крізь шкло гурни було видко багато прихильників колована, от таке в нас ватне Запоріжжя _((([/QUOTE] у нас 50 на 50
Вітаю панство зі святом! Що мало бути сказано з приводу сьогодні, вже сказано раніше. Тепер, надіюся, Господь дасть розуму українцям, та не відвернеться від України.