Привітавсі ! В Їзраїловку не варіянт - там нада такі работать , а я хочу тільки на пенсіон жить і не тужить , до вас далеко та й скучно там слухать як дітей матюкають , на крайняк придивився собі помешкання на бабурці - буду жить на природі , внуків няньчить та двічі на рік їздити до Їзраїлю по пищики . Тут головне восстановіть в памяті знанія русскава язика і часом не бовкнути при новій владі шось типу "цибуля" чи " слоїк огірочків" . Куплю в тирнеті красний флаг і будьоновку , покладу в машину стару форму і порядок .
це ще не всьо ! наберіться терпіння і чекайте - буде ще веселіше , картоплю садіть сантиметрів на сорок
Пан Боб уже нашукав на нього досьє - піхтура. В християнській танатології ланцюги (при якорях) на могильних пам"ятниках мали бути розірваними, що і символізує.
от першим і трапите під роздачу. бо люди спочатку стріляють а потім вже питаюьб хто там. тим більш що карабіна ви поломили тож відповісти небуде чим
в глубіну , а можна і на пісят - тоді гарантовано не померзне в середині мая бо скоро почнуться морози
ви теж прочитали зашифроване послання?я вірив що ще хтось взнає про апокаліпсіс. читали під мухоморівку чи пліснявілку?
Це ви даремно жидів згадали,пан Кацрватор буде родратований,і не дай бог екзітпол в користь обрізаного буде.
карабінку поломив не я - її спаплюжив майстер , домовився з разрішитільом - здам в брухт під місячник по добовільній здачі зброї бо тепер будемо жити по новому в новій країні де не треба нікого боятись . Доречі , нема там у вас в бібліотеці величенького бюста сталіна чи леніна ? Треба тепер заміст іконостасу в хаті в кутку поставити та "капітал" або Тору покласти замість біблії бо повстанці скоро будуть ходити по домам
До речі, у питанні заборони зброї та необхідності ускладнення процедури її отримання посполитими завтрашні кандидати одностайні. Це чи не єдина позиція, з якої вони претензій один до одного не мають. Тож просвітку не передбачається.