Кому лопаті і напокопати: LeafLand 17 квітня о 18:43 · Украинские селекционеры вывели два сорта картофеля с фиолетовой и розовой мякотью Институт картофелеводства НААН Украины вывел два сорта картофеля с яркой окраской: «Солоха» внутри фиолетовая, «Хортица» - розовая. Сорта создавали в течение 10 лет, скрещивая украинские сорта с американскими. - Это экологически чистый продукт, созданный методами стандартной селекции без привлечения генетически модифицированных организмов, - говорит заведующая отделом биотехнологий и биотехнологических систем Института картофелеводства Украины Ирина Тимошенко. - Эти сорта имеют такую окраску благодаря пигменту антоцианов, который является очень хорошим антиоксидантом. Именно эти пигменты борются со старением кожи, повышают иммунитет, снижают уровень сахара в крови, - рассказывает завотделом технологий производства и хранения Института картофелеводства София Лященко. Впервые такой картофель вывели американские ученые - для космонавтов, работающих в открытом космосе, - чтобы бороться с воздействием радиации. «Хортица» и «Солоха» считаются элитными сортами картофеля. Стоят в среднем 120 грн/кг. Фиолетовую и розовую картошку покупают рестораны для экзотических блюд и для детского питания. В Институте картофелеводства говорят - в прошлом году цветные клубни были в дефиците, продали все. На этот год надеются - такого не будет, потому что посадили больше. Источник agro-business.com.ua #новости
передививсь регламент за 2012 рік, про порядок дений типу рибного , сіськастого і т.д нематоісь якщо хочу світлини сісьок то ставлю, хочу кулимет то кулимет, а мо і музику а за новий придуманий кимто я неголосував, тому переглянув свою позицію до 2012 -го регламенту.
та отож, а булоб вічне, добре, зелене то і раділи б, вийдіть з бункера, краса то яка на дворі, весна, пташки співають, дівчатка в міні щіголяють.
Скоріш всього то в ті часи була дань моді,якір,стоянка вічна,а життя то як пливти на кораблі,ну десь так,потрібно в літературі тих часів пошукать
ну як звіт... загальне фото, фото на воді світлини шинелки пана к та його гімна-стірки _) то може вони були з морського лісництва ?!? знаходив пуги на якірях та з дубками зараз розвеселю ... Пане СВ, розтлумачте будь ласка.
А кулі тут непонятного ? Обичний мудакогенез. Все просто: спостерігач виявив порушення, і подав позов, про скасування реєстрації Зеленського як кандидата. Теоретично, якщо суд задовольнить, то Зеленський у прольоті. Практично - то все муйня, нічого не буде, адвокат піариться, якщо розумний. Якщо дійсно у те вірить, то просто дурний.
Дякую, але саме в ті часи (30-ті рр. 2 РП) тут на поліській Лодомерії таке зовсім не було в тренді. Ще й ці пам"ятники досить контрастують з оточуючими (недаром виготовлені в Ковлю і привезені в Мацеїв Луків.). От євреїв там тоді було багато. І землі у прадіда.
Може хтось таки на флоті був. Мій дядько з села в Тернопільській обл. попав на балтику, після війни, відходив 7 років. На стеллі якір, без цепів. Мода така була. Ціпки, якірні протягнуті між тмбами, навколо могили.
Добрий вечір, панове. Був в селі, батьки переживають, я переживаю, що ще вчора проїхавсь і поповнив запаси бк, щоб було. Та бензином затаривсь, поки не скакнуло паливо і бамажки ще чогось коштують. Дорого, але бочечку взяв. А в селі харашо і красіва: пташки, бджілки, комари. Роботи повно.
Ага... А мені завтра свіжлї дунайки завезуть.... Хочу кави, аж морда труситься але потім спати не буду... пічалька
Та ніякий він не цікавий,колись на копі знайшов коло траххторної бригади...точу шліфую шоб хліб різать був... А про кози то був жарт,неможу я їх різать,вони дивляться у очі і плачуть...свині -да ,без проблем завалюю і вагою як слон,аби хто тіки тримав...