Доброго ранку шановному панству !Абрикоси і кизил всьо, тюльпани то таке,я їх їсти не буду-мороз надворі
Доброго ранку товариству! День має бути супер гарний - є тепло та соняшно і так має бути під час свят, а що буде далі один Бог та пан К% знають А нещодавно (у четвер) отакий раритасик побачив, йдучи до гамазину: А тепер, розгладаючись по сторонах та несміливо визираючи зза кута - чи нема пана К% десь близько, ще покажу вам одну гааарну річ щоб вам слинки у шабатну суботу текли як водоспади у Карпатах Тіки тихо-ша - не кажіть та не показуйте панові К% бо його зелене та вологе задушить
теж прокльовуеться) пан Славута сказав ніяких скарбів))) йой! так це моя жужа від покращеннь втекла))) доброго ранку! дуже сонячно. тихенько. готуемось до свят!
Я вже приготувався - вчора зробів 20 фаршированих яєць, а зара їду до праці де й перечекаю передсвяткову горячку моїх кобіт
Шалом, православні! Усіх правовірні жиди - з Пейсахом будьте здорові! Ось вам, привіт з Кореї: А я вже зранку копати їздив, по городах. Наче, навіть недарма: https://reibert.info/threads/reshitka-sdkfz-223.1102678/
Всім доброго дня та удачі! +20, сонце, треба купить lm317 та зварганить зарядку для 6F22 бо знайшов бж на природі а далі можна і в поля.
Доброго дня, будьте здорові. За бортом +13 чудовий весняний день, рано все було біле. Настрій не айс, вата підкацапська вилазить почала, сьогодні вже чув про братній народ..... Провів поки що виховально просвітницьку бесіду. Зараз потягну пару чарок оковитої трохи пар випустити треба. Наскількі подло лукавий люд.... А тоді може піду покопати трохи. Голову відключити треба.
тут до вас питання як до спеці. які гудзтки були у однострої сам ти клавуса? бо оно пан Корбі знайшов але не віре що то від однострою сам ти клавуса https://reibert.info/threads/naxodk...-foto-obsuzhdaem.13242/page-775#post-12151243 а що до всього іншого то такий виховувати треба не словом а добрим дрючком, так щоб аж мізки через вуха повилазили
Та да прям на базарі у толпі. Воно і так всралося, рота затулило, та почало варнягати що воно ж не знало що то кацапи там на сході війну ведуть. За крим теж не в курсі. От і розяснив трохи громко, люди на мене всі дивились. Ну то таке.
дуже шкода. а я вже хтів нову церкву відкрити. свідки пришестя сам ти клавуса. такий гешефт зірвався(((( то ви хоч повідомте пана @corbie бо вінвже почав храм нової секти будувати
оно або геть дурне або просто прикедаєтся, що більш імовірно. бо за пять років те незна лише немовля бо ще і розмовляти немвіє.