от жеж довбні кацапські. ну вскрили поховання то візьміть хабар, нашо жмура чипати. як були дибілами так ними і залишились
Бо кожна тваринка повинна приносити користь та дохід,а чим більша тим більше грошів,а від Хомняка одні збитки,кожен день чавунчик харчу зжерає а користі нуль,ото приймайте мою бізнес ідею,я буду касиром,а ви діду будете катати на санях цицькатих дівок за грубі гроші
не чавунчик а два, один зранку інший у вечорі. а користі він приносе дуже багато. він мене вдома з праці зустрічає та чекає завжди на мене. ну а ще двері можна не заченяти взагалі, ніхто не ризикне зайти.
Аж два чавунчикицеж подвійний збиток,це повинен він денно і нощно працювати,як я всигну гроші рахувати та проводити по бугалтерії
Діду я не зі зла,а ви всурйоз,мені осьо пєдро чоколядний тільки що телефонував,то я послав його далеко,де макар телят непасе,думаю хочаб знов мудаки бажаючі влади крові неналили
Вітаю шановне товариство! На дворі +10, обіцяють +19, небо чисте. Яйця поставив варитися (буду робити фаршеровані), хавіру пропилососив, собачку попестив та нагодував та й шикуюся до праці - сьогодні та завтра буде в ..й роботи - люди показилися - усі перед Великднем хочуть струляти
З цього номера 093 170 16 43,це якісь мудаки включають лабуду типу доброгодня я пєдер порош,в неділю доля ну короч муйня повна
Це багатьом таке вже звонилось,незнаю чи пєдра робота чи зєлі,а мо ше якась третя наволоч цеє творить,але тут тре дивитись на всі сторони бо падла неподивляться на Свята в неділю натворять біди заради корита
Вітаю панство з цицьницею! Кандидати (перебиваючи одне одного тикають мікрохвоном в добру пику пана НІА): – Кто ви по жизні? – Як ви вирішуєте в своєму житті гендерні проблеми? – Який ваш любимий бренд одягу? – Який коктейль ви пили сьогодні вранці? – Чи вважаєте ви себе ньюсмейкером? – Чи отділяєте ви гламур від епатажу? – Чи любите ви екстрім? – Чи є у вас в жині адрєналін? – Стіліст лі ви по жизні? Пан НІА: – ІДІТЬ НА БУЙ!!! З.І. Останнє сплагіатив у пана Суєра, він писав.