ну звісно, всі в поїзді в вікна дивитесь не кинуть гранату в вікно , раз ми невспіли в двері які закручені
Пане Юнкерс, та інші знавці гудзиків. Підкажіть будь ласка, який правильний номер на гудзику 66 чи 99.
вуха лишні, заду приварить штирь щоб краще піднімать.Хоча є моє ноухау з автоматичним прижимом.Але то вже інша історія.
То ви вже з паном Славутою у Поляндії зовсім заскніли на безриб"ї. На Світязь за копченими вугрями %%% пана К% заважають з"їздити?
По 1,75 грн. Степан Срака і Гаврюша Обізянов штурмом беруть вагон, але негайно отримують звізди і відкочуються назад. [Гаврюша щупає бланжа на морді: “Террористи муєві!”]
Та якби була крапка, а то її нема, тільки інтуїція може спасти, а я в гудзиках, шо балєрина в будівництві.
Подививсь на своїх австрияків, дійсно крапка есть не на всіх. І саме прикольне що 99 полк у Австрияків був))). Х.з. але я чомусь впевненний що то 66.
Пригадалося вчорашнє. Їду спиняє чолов’яга - мені по дорозі, їдем в довбаний РЕМ, в машині саме грала «Was wollen wir trinken, sieben Tage lang». Він трохи послухав і питає: «А чого ми так низько летимо?»