Кстати шановний пан Консерватор тут с вашей аваторакой проблема.В общем вчера у жены день рождения было и пришел кум с кумой,ну я и сказал ее куму что в Рашкостане ему появляться совсем нельзя так как мало год "загорал" около Песок в 93-ей,так блин фото на аватарке один в один с ним и даже борода,даже его жена еле разницу различила..Потом докажи чекистам шо я не я..
В Панцерваффе(по данним Томаса Йенца) на 22 червня з 83 трофейних з них 12 танків Pz.35 S 739 (f) (трофейні французькі танки «Сомуа» S-35), 32 танка Pz.38 Н 735 (f) (трофейні французькі танки «Гочкіс» Н-38), танки Pz.A13 744(e) (трофейні англійські крейсерскі танки А13 Cruiser), 24 вогнеметні танки Pz.B2(f) (Flamm) на базі трофейних французьких танків B1-bis і 6 танків B1 Bis 740(f) (трофейні французькі B1-bis ); Румунія. 126 чешских LT-35 і 76 французских R-35, 35 легких чешських R-1 (AH-IVR), 76 Renault FT, 48 гарматних і 28 кулеметних, та ліцензійні танкетки Renault UE. Венгрія 60 легких танків Toldi та 95 танкеток 37М (в прошлому - італійські CV 3\35). Словакія 62 танки (45 LT-35, 10 LT-38, 7 LT-40). Італія 61 танк L6. Фінів не рахуємо, бо сиділи на півночі.
а чорне сонце на всі груди в нього є? вітаю вас з тим що пережили те родинне свято без великих втрат))))
А фіг його знає в якому стані воно зараз,років чтири назад знайшов,гільзяки латунні,кулі та капсюлі зелені та червоні,десь видко добре лопатою шваркнув то там зашипіло та задиміло,ото я їх і прикопав назад.
я якось кілька років тому ранком в столиці побачив абсолютно голу даму що йшла по роздільній смузі...пройшла з кілометр, потім сіла в машину що її чекала і зникла в невідомому напрямку...я тоді подумав що вона видно програла і виконувала умови...
тре терміново відкопувати. то гарні речі. порох можна залишити у лісі а от гільзач та кулі тре рятувати