Той пан на ім`я ضوان بن الحاج , каже, що була екпертиза хімічна, та реєстрація, та все, що там трапляється, коли офіційно бажаєш продати метеор. Ну, якщо не бздить, відомо.
Я б кинув посилання, але "Real UFO Sightings & Strange Phenomenon" це закрита група. Доречі я помилився, не 1,76, а 1,0076 кг Ще пара світлин була:
на моїй локації є кратер діаметром 70м, у детектора там зносить дах, теж мабуть залізний чі залізно-кам'яний але гарантую що 100т зелені у нас не вторгуєш, навіть якщо зібрати все до крупинки.
Доречі, дякую пану ДВ762 за передані Канцерватором комареві газенвагени !!! Перевірив, все працює, лишилось зачекати комарів _)))
Коли зважитесь, то https://inconsulting.com.ua/uk/gemologchna-ekspertiza/identifikacija-meteorutiv.html а далі на аук - https://www.christies.com/meteorites-26216.aspx?saletitle=
дякую, де, що і як я в курсі але не цікаво, з мене вистачає скіфів. До речі за бугор ви його не вивезете без дозволу, тут як і з археологією
там ніхто не копав, ні хаток ні поселень поряд нема і метеорит так вдало ввійшов що його навіть з дороги, що проходить зовсім недалеко, не видно. Ми і знайшли то його тільки тому що ходимо пішки а не машиною, от і зрізали кут. До речі навколо практично не дзвенить, все в середині. Є фото але вони зовсім не передають того що бачиш очима, аж дух перехоплює яка там моща вирувала.
Доброго вечора паньство. Другий день працюю на "легкій" роботі, на новобудові. Руки ноги відвалюються. Допрацюю цей тиждень, і нехай шукають інших дурних.
Ви копач чи теж гуманітарій як я? "Дірка в поверхні" то яма у Вас на городі, а кратер то космічна вибоїна на лагідному тілі нашої матірки-Землі.
Ми всі тут - учні пана К%%%. Дірками можна вигідно гешефтувати, неважливо - чи то дірка в бублику, чи в сирові, чи в землі. Скажите, Кто испортил сыр? Кто в нём наделал Столько дыр? - Во всяком случае, Не я!- Поспешно хрюкнула Свинья. - Загадочно!- Воскликнул Гусь.- А га-гадать Я не берусь! Овца сказала, чуть не плача: - Бе-е-зумно трудная задача! Всё непонятно, всё туманно - Спросите лучше У Барана! - Всё зло от кошек!-произнёс, Обнюхав сыр, Дворовый пёс, - Как дважды два - четыре, От них и дырки в сыре! А Кот сердито фыркнул с крыши: - Кто точит дырки? Ясно - мыши! Но тут Ворону бог принёс, - Ура! Она решит вопрос. Ведь, как известно, У неё На сыр Особое чутьё! И вот поручено Вороне Проверить дело Всесторонне... Спеша раскрыть загадку дыр, Ворона Углубилась В сыр. Вот Дырки Шире, шире, шире... А где же сыр? Забудь о сыре! Заголосил весь скотный двор: - Разбой! Грабёж! Разор! Позор!- Взлетела на забор Ворона И заявила Оскорблённо: - Ну, это, знаете, придирки! Вас Интересовали Дырки? Так в чём же дело? Сыр я съела, А дырки - Все!- Остались целы! На этом был окончен спор, И потому-то До сих пор, Увы, Никто не знает В мире, Откуда все же Дырки в сыре! -- Холєра, десь не знайшов українського перекладу. Мав в дитинстві цю книжку.