Та маленьке п'янство я влаштував після перфоменсу, чисто щоб зігрітись, до дебошу недотягнули) Дівки... Клуня... Бляха, про це і не подумав! Та ладно ті дівки, чого я там не бачив,а от клуня - це до болю обідно, що забув!!! З хомячком би я владнав справи, то не проблема...
Як інструктор по службовому собаківництву пропоную пса подарувать куреянкам,вони в захваті будуть від такої собачки
Ви мені ускладнюєте справу можливістю гешефту!!! Воно просто, напхав курку склом і дасвіданья, а тепер, по швидкому, з знайомих корейців є тільки камрад-азейбарджанець, два, а вони собак не жеруть... Це поки я на тих корейців вийду...
От тільки буде потім, коли пан К повернеться... Камради, звісно, поїхали на Холодний яр, і вони можуть затримати там пана К., але за дуже грубі гроші... Я-то багатше цілої країни Венесуели, це тішить), але і коли розпакую всі свої депозити, не вистачить)))
Вітаю, +5С, пасмурно і прохолодно, бджоли не літають, дерева цвітуть виходить що сьогодні пятниця як не крути ?
Доброго дня Сонячно,холодно,нічого не цвіте Пятниця100.7%,там в календарі п'яний монах при складені його замість неї написав понеділок бо саме гранчака перехилив
Пане Бек! 21ша рулить: http://bbcccnn.org/v-volgograde-mst...MmpeXumq19kh32IXJiyih1nO4tNpGwv38rYnRVhUCnuEA
то торгова пломба Всім доброго дня, хмарно, вітрюган північний +5. Що ж воно така холодіна, напокопать поїхать чі що поки дощу нема