А взагалі, цікава була екскурсія. Будинок, в якому жив козак А УНР. Богомолов, служив в "моєму" 46-му Дніпровському, по якому я виходив по ПСВ, мать, унтер-офіцер, бо закінчив "учебную команду",потім полон з травня 15 (маю на нього картку, де він значиться як зниклий без вісті в травні 1915, інші дані з його справи), потім служба в РККА,5-й арт.полк, дезертирство, служба в ВСЮР, збірний ескадрон 7-го Кінбурнського драгунського полку, Одеса, знов служба в котовців, перехід в Галицьку кінну бригаду, потім 5-а дивізія А УНР, табори в Польщі (Вадовіце і Каліш), повернення в 1923 р. в УРСР, арешт і, ймовірно, розстріл в другій половині 30-х. Будинок, де був мій вихід і де в його родини в пів-підвалі була лавка в 1910 р. А жив він в 5 хв. пішки від мене) І так, оригінальні парадні двері поч. 20 ст., якими милуюся)
Ви ото смієтесь, а я піду пепекрию воду на кран на вулицю з хати, покурю та спущю воду з вулиці, бо в нас вже нуль. А далі буде ще)
Інколи проскакують в продажу по цікавим цінам. А копані мимо, воно таке ото і є, скільки тої копанини різної бачив, нічого нормального.
То можна влаштувати пянство,разврат та дебош,закупить бочку жидівського пива,понаводить сюди дівок легкої поведінки та піти побити вікна в клюні