На мене якось скинув зміюку, жартівник аднака, я вудки покинув і ровнув від берега, а зміюка в воду))
ПЕНА́Т, а, чол. 1. У міфології стародавнього Риму - бог-покровитель родини, іноді батьківщини. Горить І день і ніч перед пенатом Святий огонь (Тарас Шевченко, II, 1953, 267); [Панса:] Для мене ти не зять, а син єдиний, тобі я передам своїх пенатів, коли умру (Леся Українка, II, 1951, 458). 2. тільки мн., перен. Рідний дім. Я подамся у свої пенати (Дмитро Павличко, Бистрина, 1959, 142).
.. гарний тест https://www.arealme.com/ukrainian-vocabulary-size-test/uk/ похизуюсь.. з першоі спроби...
Садили картоплю. 3 коп. 1952 року з плоскою зіркою… вхлам Якась пряжечка, по війні? І накладка ніпанятна
отвори будуть концентраторами напруги і в момент коли настане резонанс в найвищих обертах - буде ББББАХ !!!! І на малєкули ...
Вітаюся, товариство. Холодно, вітер, хмарно. Займався просвітницькою діяльністю, приймав сьогодні участь в перфоменсі, театралізована екскурсія містом) Перебрався і чекав може з годинку на розі вулиць, доки та екскурсія до мене добереться) Задубів, пошкодував, що вдягнув тренч-кеп, а не папаху) Розповів про армію УНР, однострої та зброю, показав, як працює мосінка, та і все. Якихось додаткових запитань не було, тільки один мужик сказав, що в мене карабін) Пояснив, що не карабін, а драгунка, 35 року, але граненка, з мушкою на ПСВ та планкою коновалова,а з піхотними зараз сутужно) Годинку прочекав, п'ять хвилин молов язиком та і все)
гкть у вас підходу до справи нема, потрібно було сємки брать та робить гешефт а ще краще 2 -3-х сортів, сємки махновські, петлюрівські і для товаріщей - ревалюціониє. і головна фішка сємки насипать в катькині сотки.
Вітаю. Вчора закінчував роботи на кладовищі. У бабці тепер красиво, квіточки нові. Сьогодні понавозив води, потім вулики а тоді дійшло діло до приступки від старої хати. Помахав і лопатою і кувадликом і ломиком. Але.... як то кажуть: нешмагла.... Таки зірвав поясницю. Відлежавсь, наковтавсь таблеток, до машини довели, так і доїхав. Поки їхав таблетки подіяли, отже зміг сам дійти з гаражу додому. Нічого інтересного. Абрикос облітає. Бджоли літають, але думаю що абрикос не буде. От кізіл з ліщиною думаю вродить.
Та можна було попрацювати обізьянкой і фоткатись за грубі гроші) Правда, фоткатись ніхто не хотів, дивитись дивились) Тільки жіночка одна підійшла і розпитала, що це за форма.
доки задурно мерзли треба було хоч одного москаля занапастити - мосінка ж була в руках , кричали б :"ґражданє , каму наруси жить харашо ??!!" і як хто російською відповідав - того бабах !!! А як до вас колона ускурсантів підійшла - розповіли б їм що це москальські німаки що відповідно до умов Берестейського миру вимагали покинути Крим на тій підставі, що він не належить до України.