Я не схотів копати сигнал, віддав напарнику. То він там щей затвора підцепив рядом, в болоті супер сохран.
Так , шось багато хто перемикаэться на горiх . Той чiрьохi вже як гiвна насаджали . Ми облазили пульцстарам навкруги усе - лише з брички причиндалi та рванина зi стопiсятих (
пане Бек Ви тих три копійки переверніть тай на зірочку гляньте , може гладенька ... http://moneta-russia.ru/soyuz/sssr/3-kopeyki-1953-goda-tsena.php
Привітався , на дворі пасмурно , дощю нема , хрущі ще не літають , і ніхто нічього не сіє бо болото ...
Доброго всім в неділю, трохи зайнятий був не по дитячі, на подвір'я було +4 і пасмурно. Всім гарного дня недільного.
Доброго ранку! Як завжди арбайтен, погодка пасмурно вітер, абрикоски цвітуть скоро персики розквітнуть. Березовий сік вже не смачний, заробив дирочку садовим варом.
Вітаю всіх з неділею Тре десь напевно лопату вигулять бо давно раріків некопала Дуже вдячний за допомогу,цікаво є любителі такого бєзобразія?бо до альбомчика таке класти якось не того
нічого не ясно(як і на вулиці) куди вас записувати і що від вас можна в результаті чекати Всім доброго ранку, холодно, хмарно, вітрюган, ніфіга не весна - вчора аж руки мерзли
Сходив до токаря, щоб посадить круг на флянець, наслухався , а результату 0.сказав тре координатно розточний.
Вітаю товариство! Соняшно, але холодно - посівну кАмпаніЮ переношу на наступний тиждень - обіцяють +16
потрібно просверлити отвори в кругу щоб потім прикрутить флянець? можу порадити токаря який зможе з цвяха виточить вісь до кишенькового годиника