Припхалися з копу, пора мд продавать, аськами вже все вибили на вибитих місцях. Ще якась буратінко вилізла, в струмку знайшов. ціна ілі так?
Оце якраз норма німецького особового складу на наведення тут порядку. І моя бабця казала: "немає німця з гарапником".
а шо будете сіять - пшеничку після дощика ? І шо то увас за такі велетенські два катерпілліра рідушком стоять - вони будуть сіять чи емтезухи ?
а я чув шо кукурудзу треба саджати коли груша зацвіте - а в мене груша ще спить , хоча жопокузьки (хрущі по вашому) вже пороїлись та відлітали ( коти понажерались тими кузьками та тепер відлежуються) і досить рано в цьому році . Картоплю в кума та в мами вже посіяли , а оце два дні підряд дощара періщів як в джунглях - до обіду сонце шмалило , потім дідами небо затягло і почали мольнії тріщать та лляло як з відра години дві , місцями випало сантиметрів три гряду та пооббивало абрікоску - так рясненько цвіла й тепер капець , ну про мене той абрикозз як мак - сім год не родив і голоду не було ... Мої бзджоли вже почали носити мед - так дивно заглянули з дідом у вулик а там по краях рамки рядів чотири-п'ять вже понасирали в сотках меду , але ще не печатають . Вчора мав перші напади від тих джіл - поперся після шашличку з коннячком до вуликів спереду перед льотками - а вони перед дощем масово повертались на базу і я трапився їм на взльотці по поперечному курсу , разів триццять вгатили , вроді нічого - тільки на ранок рука підбрякла та трохи чесалось , а так нічого - може конняк нейтралізував йад ? Хоча дід сказав шо джоли не люблять запаху конняку й аби вони так не поспішали додому завантажені медом та аби не загроза дощу - то дали би мені ще більше . Наступного разу у майці не попрусь в той бджільник . А оце наш Хранитель поїхав у той холодильник аби його тож там покусали чи він ідейний ?
в мене теж багато рідні в ті часи за безвізом піднімали економіку вермахту - ото були часи шо навіть люди темні та необразовані не хотіли їхати в ту європу а їх силоміць пакували та відправляли , не те шо січяс стали освічені та цивілізовані - самі сотнями тисяч туди їдуть . А тоді там хоч ставились добре до наших заробітчан - он скільки тепер розсекреченої інформації а наш знайомий там навіть народився в теплі та благополуччі , але він того не пам'ятає , або соромиться аби не хизуватись
Привiтався клюбу ! Як се маэтэ ? Нiмаки ... Цiкава тема . В мене у повiтi вiдсоткiв з 90 то э нiмакiвськи колонii . Отi шо хвойда нiмаковська поселила давно . Так от . У 41 вони прийшли як до себе до хати . Хлiб та сiль . Пару год жили як у сметанi . В одному селi був штаб , недалече, у другому розвiдшкола . Партизанчики були , але комуняка йх здав ще на початку дiяльностi а сам у полiцайi пiшов .( У 50 роках його впiймали десь у Австрii кгбешкi . ) Ватажка повiсили на базарi , решту cтрелили за мiстом . i фсьо . Хлiб сiяли , усе працювало .Люд отримував грошенята за працю . Бешкета не робилося . Задарма тiки копали ривчачок протитанковий вiд Мелiтополя до Кирилiвки. Перед наступом у 43 нiмаки вигнали гоном люд за 50 км вiд фронту . Лишилися тiко тi хто повинен був працювать на перемогу рейха . Отакоеот .
та яка там таємниця - тож сам пан генерал-льоутнант , але ви нікому це не кажіть бо він дуже стидається свого віку та арійського проїсхождєнія , а може просто скромнічає бо він людина вихована й всі свої дитячі світлинки фотошописть аби виглядати хвацько , але не хизуватись а за часів совєччини взагалі мусив конспіруватись
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Урочище_Вовчак Дякую,нарешті почитаю,а то я вже втомився всім доказувати що не Бандера створив УПА,і взагалі його на заслуги кгбісти дуже розрекламували,бо його прибрали і тим тішаться. послу="NIA, post: 12130084, member: 29658"]Ви правдиву історію почитайте,а то розповідаєте якісь казочки,очорняєте ідєйних хєроєв[/QUOTE] У кожного ,своя правда.