ото в них в голові намішано ... а залатиє купала гдє ? Вітатаем наслєдніка , здоров'я йому і шоб татка слухався
ага,он яка історія,бо в нас такого не було і в книжках по історії в школі не писали таке... Доброго ранку шановному панству!Сиро,чівряки лазять,чорногуз їх клює...
Привітався ,вчьора був на аманінах у тещі , тесть здайот позіції , тьоща не п'є а дружина мене додому везла ... майже твєрьозого . випив три стопаріка по піїсєт не в голові не в сраці ... зранку базар і вже тєжко працюю...
о , то нашо Ви отого чорногуза годуєте ? в мене дружина рано курей в город пустила , то на вечіір ледь загнала назад , бо так тих чевряків понажирались шо в курник не могли йти ...
Я б рекомендував вам, для початку, осьо: https://royallib.com/book/bulbaborovets_taras/armya_bez_dergavi.html
в нас їх буськи називають , і на Дністрі живуть і по хатах та електроопорах мешкають . їдять жабів , ящірок , навіть бачив як якусь гадюку в дзьобі тримав коли летів ...
Шалом, православні! Ось вам міцна шабатня: Розповіді радянських істориків про мільйонний Вермахт, який наступав стіною дещо перебільшені. Бо райони, де не можна було знайти німців були також на Сумщині та суміжних територіях Росії (там, де Ковпак з"явився). У Росії були свої Локотські республіки та інші тихі місця без німців. Усе добре з ним. У нього сьогодні вдалий день. Він поїхав до Холодного яру в гарній компанії. А іще я відправив йому лампу.
Привітався! Погода така, що в город не влізеш, бо мокра земля, ні на халтуру не підеш, бо потрібно паркан пофарбувати, а холодно.
Вірно. Хоч Ковпак у себе на Сумщині никався у Спадщанському лісі, а не по райцентрах. Причому, ці Тортуги, згідно з девізом національним "від****ться від нас"- посилали за клуню і хітлєрівських ахвіцерів, і сталінських камандірів. І ще при тому, що Локоть - це ліси з вовками, а тутешня Січ існувала за 100 км. від столиці, на ваші гроші - то десь як Біла Церква від Києва.
Доброго .Стосовно німців у моїх пенатах, така сама історія. По розповідям покійної бабці. Був Управляющий у сусідньому селі, їздив бричкою з двома поліцаями з місцевих. У 41р. зайшли у село простояли два тижні навели свій порядок,і рушили далі. Один німець був на чотире села.
Доброго дня, будьте здорові! За бортом +8 хмарно, сиро, прохолодно. Квітнуть абрикоси, мать знову не буде. На коп хочу але неможу.
В нас Наумов пройшов через усю Черкаську та Кіровоградську обл. не зустрівши жодного толкового гарнізону. Були лише управляюші та нечисленні поліціянти. Сунувсь на Кіровоград, от там вже був німецький гарнізон, який худко ввалив пілюлей. Біля мене ті загони партизанські і розбили.