Якраз при ясновельможному посполитих добряче відчухрали канчуками за розікрадені панські клуні. За те й любить його нар1д. Тада парядок був, а не те, що січас. )(
В мене бідося, відвіз жінку до алерголога в обласну. В (Нашій рябі) перемили формаліном чи ще якоюсь гидотой продукти, маєм тепер клопіт. Тепер точно в магазин навіть за хлібом не ходитиму.
Пане,Вам на нову п. сьогодні чи завтра не треба!?Бо там моя коробочка залежалась вже,ше скажуть п% давай...а я неможу вирваться... Всім панам доброго дня!Без опадів,цвіте тюльпан і абрикоса
та отож зараз кругом така хімія шо пісець, до сих пір покашлюю , бува шо гранулки біленькі виходять, отакоєот. ішо я попрацював на виробництві, 4 місяці а щоб рік .
Вітаюся. Катався в столицю, справа була на якусь годину, а довелося їхати, витратити добру половину дня. Дощ заставав в дорозі, сам не попадав, а так холодно, сиро. Абрикоси зацвіли, а значить холод на кілька днів.
До пана NIA, тепер звертаю увагу на вагони, коли прохожу. Сьогодні дійсно бачив довгий ешелон з кацапськими вагонами, але воно в перемішку з нашими і ще якимись, цифра 26, то що за країна?
Нормальний в нас рекон. Головне вдіти шерстяні штани і замість підштаників труси й походити так пару днів) А на фото мені все подобається, все автентично, сам би прийняв участь)
При Ільковичеві ми такої лесбійської муйні не допускали. І Че Гевару тоді на стіну не вішали. Та і не те, що піонерок - комсомолок відправляли з уроків змивати з себе розмальовки.
Ото бачте, як ви мучились. Зараз люди он і не знають, що то за Че, але футболки з його фізіономією носять.
То клуня залишилась беззахисною? Хом"ячка нейтралізуємо двома чавунчиками, бо пан К%%% давав йому тільки одного.