Чорний то вже занадто,то попізжже,якомога попізже.Під цим теж нічого не видно,він не прозорий,з якимись там домішками.
аууууу ! бросайтє куріть патамушта ето врєдно ! пи.си. Тільки не плюйтеся й не кажіть шо не розумієте кацапською
ну так би й казали - тоді перекладу :" Паліть собі , будьласка , чим більше - тим краще бо то єсть дуже корисно !"
Історію потрібно памятати,щоб потім не було прекривлення правди яка вона дійсно була,а от нахабно переписувати це буде рано чи пізно біда,особливо при зміні політиків Ви ото діду просвітіть мене а чи справді Григорьєв був ідейним борцем чи ото просто зараз розкручують мем,роблять з нього ідейного?
золоті слова дідо. і от як і сто років тому ми у тій самій ситуації опинились коли замість "поганого" Скоропадського обрали "гарного" Петлюру що призвело як до втрати незалежності так і поставили під загрозу знищення сам Український нарід. отакоєот. а ви кажете
неподобство якесь. через згнившу таратайку розкопали таку гарну галявину. спортили такий гарний газон. а закопувати хто буде гаявасуважнопитаю
щоб довести злочин тре провести розслідування та через суд довести що це злочин. не мені вам розповідати. а пан ясновельможний гетьман просто неподобався частині населення. що потім сталось ви і самі знаєте. ситуація така сама як і сто років тому, нечим не відрізняєтся. втім ми можемо опинитись у тій ситуації що будемо мати веселе та яскраве життя, але недовго.
Діду я ще напочатку виборчої кампанії казав що вибору нам незалишать,на передній план всерівно всунуть рило,так воно і є,проти народу грає один режисер
"У украинцев ужасная черта — нетерпимость и желание добиться всего сразу; в этом отношении меня не удивит, если они решительно провалятся. Кто желает всё сразу, тот в конце концов ничего не получает. це слова пана гетьмана. і він дійсно правий
діду. я казав і знову кажу. не час робити ремонт під час пожежи. спочатку перемога у війні а потім можна хоч чорта обрати.
Діду взагалі то вашмосць нерозуміють кацапської,про що і ви сьогодні публічно заявили,чи це не ви?? https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-11416#post-12126606