Була, що обідно, а коли присів і опустив ятер у воду, бо вона почала битись голосно об воду, половина втікла) Я ж думав, що тт охоронець, а ятері на платному ставку то було зверхнахабство)
яке викидати ...всякі радіва і манітафони і годинники викидайте мені ... ізвєчний вопрос ... откуда бєрьотся пиль на шкафу і куда діваються гроші ...
В7 доброго ранку ! На дворі похмуро, +15, готуємося до відбуття, блакарщіків набрав до Знам,янки ! Отже, ранкова ксва та до рибних справ !!!
Привітався з усіма в рибний день, світлини якщо будуть то в вечорі, бо на працю пхаюсь далеку, на дворі +10 і пасмурно якось, місцями щось моросить, но дрібнота. Гарного всім і вдалого дня.
Доброго ранку паньству. На дворі пасмурно. Вже третій день збирається дощ. З сходу темні хмари, з заходу світлі. Що переможе буду бачити вечером. Тю, так Ви напевно забули, що то проценти, а % з часом ростуть, даже в самих маленьких банках, ну а у Вас же клуня ого го, то і відповідні %
Угу. Плюшки. Доки не заплющився Тільки самограй. Або звар прущий допоможе тремору уникнути. Самі напали, най самі тікають. Не вже рабів у бричку запрягаєте? То що, в йоманезних?
Доброго ранку,хмуро,але не мокро.варю макарони.Чуть не збігли,з ранку чомусь у всіх є якісь запитання,навіть ложку нема часу до рук взяти
Вітаю вас в прихід приходу св. Буратіно % можете не платити і постити цицьки хоч кожний день але по регламенту