йдіть на звук чавкання. поки сало нескінчилось кидайте номера у приват то я вас додамдо клуні. за кулемет, три.
Доброго вечора,нарешті в дома. Звичайна атомна ,отой животик то міні пускові шахти,на 16 ракет.Вкіінці 80х доля мене кілька разів закидала в крайні крапки,де кінець цивілізації.На бпзі,,Гремиха,, ще тоді були кинуті ті вагітні човни,напів затоплені ,так мені здається вони там і згинуть,бо щось я сумніваюсь що їх хтось з того за дуппя буде на металобрухт вивозити. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Гремиха_(пункт_базирования) В мене теж склалось таке враження,що всі крани однієї якості,гумно,тіко одні дорогі а інші дешеві.І що цікаво коли приносиш через рік зіпсований,то тобі говорять в томуж магазинв що вам втулили підробку,а ось візьміть ще в п'ять разів дорощий,і буде вам щастя.
Пробував купувати Італійські, привозив сусід свого часу, таж бідося стоїть два фільтра після лічильника і планую поставити помьякщувач води. Всеодно довго не витримує знущань від моїх дівчат. Тож купую недорогий і більш менш однакові і зщоб запчастини були до них, з двох зламаних можна одного зібрати при мінімальних затратах на закупку зкручених прокладок і відірваних вентелях . Якось так.
Таки той вальбер здоровля не додає. Бо то було як, заказчик заказав памятник, тай як зробив забирає заказ. А це скиньте обрис портрет, скиньте шрифт, скиньте хрестик, рози і тд. Поки до діла то кучу нервів зїдять. Наче вони єдині оссобенні.
Друга справа коли заказчика, нема в присутності допустім в Польщі на заробітках, а памятник родичам треба. Тоді все підходить всі отчоти по вальберу, тільки от фото він зжимає треба по електронці.