ото понакупляють дітям фігні усякої а потім ради тому немає))))))) трясіть дружину або йдіть до кума, але ліпше до куми)))
капець. щось в мене геть з пикокниги відяшки не працюють на райбі. мать таки система лягає геть і тре переставлятись
Більшість підводних ракетних крейсерів СРСР саме такі. Ось, наприклад: https://ru.wikipedia.org/wiki/Подводные_лодки_проекта_667БДР_«Кальмар»
інколи прогрес поперек горла стає .. мене вже 4 роки начальство намагається переубідити купити сенсорного тіліпона щоб я був у вайбері...всі вже неначе помішались..нема відпочинку ні вдень ні вночі...все по роботі строчать. викладують...а я в 18.00 виїхав з роботи і хібащо якась нештатна ситуація то викличуть...а так пішли вони всі лісом ...сказав якщо хвірмі треба щоб я був у вайбері - нехай купують мені тіліпона ... треба було щоб я був круглосуточно на звізку - видали службову безлімітну карточку...хочуть щоб я був у вайбері - нехай видадуть і тіліпона доброго вечора кнопарі!
Доброго вечора всім, пробую додому добратися, радує що хоть роблять дороги хочь і довго, але якісно. Вдома кран потік треба міняти, добре що попередили заїхав купив по дорозі кітайоза мої його за рік ушатають. Брати щось дороге не має сенсу перевірено часом. Гарного вечора всім.
навпаки. на компі воно і видніше і кнопати нормально можна а от з телехвона погано і кнопати і дивитись