Привітався з усіма, з ранку +8 і пасмурно, зараз тепліше но сунуть хмари і на завтра дощік обіцяють. На тяжкій праці вже, всім гарного дня і побільше сигналів. Побіг працювати .
Поставив собі таки того вальберштейна, зара всім посиплеться від мене повідомлення Якщо комусь прийде від Ввічливого Циніка, не матбкайтеся - то я)))
ну тоді хоч матюкайтеся ввічливо І тегой - Вам просили передать, що Проня Прокопівна таки падлюка і «Доброго ранку! Передайте панК , що лямпу забрав, через кого передати?Га?»
то вже як получиться))) тим більш що вашого номера в мене немає а отже матюкати вас я небуду. отакоєот
Вітаю! Хмарно з проясненнями, обіцяють +19 і може дощик. Чогось досі сушить опісля відвідин і розмови з дідом NIA. Мало часу було а тем для розмов вдосталь. Будете сваритись але ХЯ навіть і не зачіпили. Отакеот.
бо ви обидва так хтіли туди потрапити. піду мать трохи посплю бо щось після кави спати хочу. а потім вже і справами займатись можна
чомуб і ні ?!? ваша репа підходить _) так давно вже потрібно було за них братись !!! годі вже холостякувати _))) Через Ількевича, в нього друга лямпа з набору подарунків для пана К_)
Доброго дня шановне панство! Я їх обох люблю та поважаю, але в їх сумісні ігри не граю. Прошу розуміння. Усім гарного дня.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +19 гарний весняний день. Звітую, картоплю закопав, жуки не бачили. При закопуванні картоплі викопане манетто, деньга 1759р, з коником у непоганому стані. Пан Саня, Ви якось скидали посилання як встановити Вайбер на ПК, не можу знайти, і це.. телефон в мене самий звичайний для позвонити, інету не ньому нема. Як той вайбер буде працювати не вем.
треба сімку вставити у смарт, поставити спочатку на ньому вайбер потім вже на комп і актевувати через смарт. а потім можна просто переставити сімку назад в свій телефон і користуватись вайбером з компа