І правільно - і нехав вале ! А тільки мабуть він вже привалив до них - там в Гізраїлі майже всі кацапи і це я вам таки точно кажу бо всі розуміють тільки кацапську мову . Он я розмовляв українською - ніпфуя не понімают і тільки гроші дають бо думають шо я милостиню прошу , аглицькою - то майже всі крім кацапів шпарять , а кацапською - понімають всі навіть єврейці . А я вам скажу шо рейс на пітірбугх об'являют трьома мовами , а на Кієв тільки двома ...
може. але треба щоб це було цікаве іншим тоді і будуть грошики капати. а ви гадали чого отой пришелепкуватий лазе по форуму зі своїми кліпами та реклямує свій канал. отож бо і воно. він так гроші хоче заробити, а потім як канал буде розкручений та популярний там ще і рекляма зявится за яку йому теж гроші будуть капати. отакоєот
а ви собі установку дайте й уявіть шо оті всі цигани та бомжі - то самі настоящі кацами с масцкви та пітьєрбурха , а тоді вже все можна
мені якось байдуже що в них там робиться, то їхнє право. аби тілько до нас не лізли та щеб і свого жидйонка зєлю забрали б до себе і все. а там то їхні проблеми якщо в них кацапів повно, воно їи потім окошиться і будуть плякати що кацапів пустили але буде пізно
мені ту установку давати не треба, я і так би їх каздив би але поліцаї чогось їх захищають от в цьом і є велика проблема
значіть поліція в нас кацапська ... кажуть шо почали масово рапорти писати бо надіються шо нова мітла прийде й треба будуть знову новиєліцца
Доброго ранку. На дворі не холодно, але пасмурно. Можливо буде дощ, а можливо пронесе як вчора. Весняно-городні роботи продовжуються.