То що шукати багатого покупця? Там посеред ділянки водонапорна вежа стирчить)) Продвать якомусь багатому щов з неї пентхауза робив?)
То тема пана К%. Залишаться сусіди зовсім випадково і зовсім без води.... І потягнуться по адресу, сплатити всі% за воду, напір, відведення, як фантазії фатить.
Потім сидять такі, без води, морди сумні... а взяти ніде. От і придеться в коліна падати, чоботи цілувати:
з тої вежі гарний будиночок вийде якщо вона цегляна. можна у лофті а можна і у середньовічному стилі забемкати. і буде такий собі донжон а потім подостроювати і взагалі фортеця а навкруги васали або і взагалі кріпостні.
Вітаюся, товариство! Прогулював, але з поважних причин) Пів України можна спокійно обїздити за 5 днів. Он як буде натхнення, опишу свій тревел, і як із заробітчанами ледь до Польщі не звалив, і як їсти бургери під Рівним, і як поліцаї підвозили на потяг, та і ще трохи цікавого було, що бачив, чув тощо)
І як кіт на мене образився, що я покинув його на кілька днів на опіку батька))) От і скажіть потім, що скотики не привязані до людей) Мій сварився на мене і не давпвся в руки з годину, доки не розтанув) Але... Вибухнемо будні?)
Та все почалось з того, що дружина, будучи в батьків, запропонувала на вихідні зустрітись і відвідати Мукачево, Ужгород і тощо. А я подумав, чому б і ні. Ну а в дорозі почалися цирки)