Тут набагато серйозніше,величина від'ємна спочатку,а потім додана та поставлена на прибуток,ну типу як в клюні
І все одно, заведеться в коментах якийсь гній і почне все портити, вякаючи: а нічьо что патрони в ленту другой стороной вставляют?..... А мо художник так бачить... О той гній в житті таке не зробить і близько і навіть придумати таке не зможе, не те щоб зробить.
Привітався , моросить . тож до тєжких справ , буду сьогодні торгувать ... о , кулєга , я вечьором теж на тєжку працю ...
А шо таки хтось хотів вокзала вкрасти? То я навіть здогадуюся хто і чому не взяв… бо в клуню не влазе, от зараз займається самізнаєтехто розширенням підклуння )))
ні, небуду. на південому циганви багато і її чогось киздити неможна. а у самому вокзалі бомжів та іншої паторочі багато і їх теж неможна чипати. а ще знахабнівших таксистів. повбивав би.
Ступінь мімішності, як зараз кажуть, цього фото зашкалює. Але ота сама пара гнідих думаєте потім відкажуться від свіжини та ковбаски? Так само і в житті, з друзями. Дивіться пильніше! Військові:
З вокзалом трохи інша ситуація,поліцаїв викурили бо ті створили ОЗГ,попередня охорона спєлась з циганвою,результат повний кримінал,то зараз експериментують з відомчою,мо толк буде??
Діду,в мене дуже великий стаж роботи з даними паразитами,не обов'язково їх бить,є ще дуже багато законних методів набагато дієвіших