Так проста арихметика. Він зробив гармату, зняв про це відео. закинув на ютюб. зараз за 1000 переглядів в середньому платять 2$ 19 450 000 ділим на 1000, множим на 2. і вуаля. дібіл має 38900$, і постійно перегляди збільшуються. а значить і ростуть доходи. Якось так
жид то тке а от те що він свинособакам співчуває робе з нього самого кацапа. отнай до своїх кацапів і вале
Бобра в ніч всім. Гарно відпочити, бо завтра на працю в котячий день, а сьогодні дали мишку ручну потримати після обіда засипає на долоні, сам думав що жартують чи хом'ячки тримають для розваги а то звичайна польова Добраніч.
В7 доброго ранку ! На дворі прохолодно та сонячно ! Підтягую хвости, щоб на п'ятницю бути вільним. Отже, ранкова кава та до котЄчіх справ !!!
Доброго ранку В столиці все по старому народ спішить на працю та по всяких своїх справах,похмуро,мабуть в продавців буде гешефт на парасолях
доброго ранку ! дуже,дуже приємний, тихий, сонячний ранок, На морі чудово. наче на паузі. піду пошорхаюсь по вінограднику! бо через годину дві, губате надує.він може і вміє)))
А що то Ви у Кийові граді робите? Я там теж буваю іноді) Я щось проґавив? Коли це Ви встигли море викопать у ЖВ?
вітаю панство. тепло, сонячно, затишно, абрикоса і в мене розквітлати почала. у вечорі на тєжку працю
а підскажіть хлопци,щось з ранку макітра геть не рахує. на 100 л пропер 1600 кемів. це сіки на соточку зжерла мандаліна*?
Їжджу на працю,ми тута центральний вокзал стережем,в мене тут студентка навчається ото я сьогодні і приїхав відвідать її