Салам алєйкум шановне паньство!!! Як житуха, як проводим час? Напевно як і я в тузі за копом і рідним лісом Я оце прикупив собі ножичок, для майбутніх походів і хочу, єстессвенно вам похвалицця
Салам друзяко! То не медвідь а вовк, і ніж називається аналогічно. Взяв бо сподобався, а що є зауваження до цієї марки?
Кажу ведмедь знач ведмедь, мне отсюда из за Карпат в тумане лучше видать ))) А сталюка у них не самая. Мягковата, но ежели ты им смереки валить не станешь то порядо - это как по мне. За то сборка и отделка хороша.
Нє, валить не буду - так, сальце порізати і тд. Ну і можна взяти з собою коли Аскота будемо розкуркулювать, бо в нього забагато самоварєй за зиму набралось, тре його троха облєгчіть
І вам у кружачку (ту що мені Косерватор зажав). А як же ж його радімого не згадать, коли він кожний день перед очима.Ви скажіть дякую, що фотки не виставляю, бо зараз візьму і виставлю...
та яка він до біса буржуінська миша? він в нас церковно-комуняцбка миша. оно вже з закордону самовару вициганювати почав, але продавець кудись зник і він сидить та пляче що йому з самого санкт-лєнінграду самовари не пришлють. а взагалі вітаю ясновельможних
Відколи, це щось новеМені твоя посада не потрібнаЛіпше дай мені одну самоварю, бо нема з чого чаї ганять