виставили 2 ціни...приблизно таку як і в обговоренні (1000-1200 уе)...тож махніть рукою і не беріть близько до серця
то цікаво чи піде по тій ціні!?доказ батіної трудової зараз кину,ї він можить доказать шо стибзив його з А Нахімова
так то воно так але у вашому випадку трошки не так. тобто кулемет мій десь в вас прихований а ви нехочете підти та його відшукати для мене. отакоєот
У нас на сайті продається кулимет ДТ за 9 тис грн. Можу ссилочкою поділитися, бо у сосідів на фіолетовому в двічі дорожче є Ось знайшов https://reibert.info/threads/sxp-dt-29.1098674/
а тепер швиденько до поліції писати заяву що ніж той був в батька вкрадений. най повертають. і тоді можна наново ним барижити
купити можна усе що завгодно, то не фокус. а от повернути собі своє от де фокус. отакоєот. а ви кажете
То не фокус то схема як наші можновладці нам газ і нафту продають, що є власністю населення про ліпістрічество і водо промовчу матюків писати багато .
Доброго дня. З Благовіщенням. В знайомої ось така пряжка вискочила під катушку а я за минуту для пана Сера наковиряв паличкой знахідок.