Ага дуже люблю . Як ото в лакових щіблетах по такому морозу ходити ? Бо валянки під лапсердак якось не по кошерному феншую .
У такому випадку треба робити тільки одне - палити хату. І то вони можуть розкластися шашлики смажити.
я мав на увазі пана Касіо. він жиє у сісідському містечку воно хоч майже столиця, бо то головне місто нашої губерні але все єдно він сусідства не цурається та мріє скоріш підти на пенсію та виїхати жити у власний маєток у селі. так от той пан Касіо дуже полюбляє коли на дворі зимно, каже що для здоровля воно більш корисно ніж спека, не там мнЄсо псується як при спеці. мабуть вирішив жити як той мафусаїл 3 тищи років. отакоєот
То зробити не складно, але вони ж переберуться жити в ЛІФТ, я на 3 поверсі живу, спарцмен, мені не важко і ногу підняти, а та алкашня, що на 7,8,9 проживае як добереться, га, буде всцята спати на плакатак Юліі Володимірівни біля поштових ящиків на прольотці... Як гадаете???
ну тоді хату історика всесвітнього. а взагалі нічого там далекого немає. на гору піднявся і там все разом і церква, і сільрада, і крамниці і кахвє.
Смійся смійся , все одно зима скоро скінчиться . Он діда мороза заборонили - то трохи тепліше повинно бути .
церкву як і зупинку коло неї можна залишити так само як і крамниці з кахве. а от свльраду спалити треба. щоб нарешті кошерний фень-шуй в вас там почався врешті решт. а разом з сільрадою хату всесвітньовідомого історика.
Мінятись не буду, бо як високо живеш, то важко росщитать точку приземлення, коли плюеш на балконі... 3 порех в самий раз, і відстрілюешся з верху і відійти ( у вікно ) досить беспечно... Та й компаха там проживае "не та" - я б з ними подружився, а от вони зі мною... 25 років живемо в будинку, 7 раз на день і де і 7 раз - Здрассе...
ну чого це я сміюсь? я правду кажу. сам жеж казав що люди колись дуже довго жили і ти тах хочеш жити. атим більш що можна значно зекономити гроші відключивши холодільника від мережи. а харчі тримати за вікном у сітці, так завнній авосці.
То кидайтеся помідорами, або яйцями, бажано тухлими. Відходити теж не проблема. Поставте поруч сусіда, хай усі думають, що то він.
Ти сусіде утопіст . Авоська зара коштує дорожче за харчі . От щойно глянув на тармометр , а та йой йой -9 . На ранок мать всі -13 -15 буде , прийдеться байкові ісподні вдівати .
Вас не вистачає. Поки ми зі Старим Похабичем палитимемо сільраду, утворюючи БНР, ви б спалили інший об'єкт, а потім би всі разом ховалися б у Бабитні.
При холоді все зберігається ліпше.голодільнік не вмикати і не їсти.довше збережетесь молодим і гарним.Може просто гарним.А от харчі(читаєм мнєсо) за вікно зась.Не ті часи .вкрадуть ще і відсотки вимагатимуть(це не про вождя).
сало і в хаті тримати можна нічого йому не буде. а у стіках харчі ще у 80 за вікнами висіли і нічого. хіба що голодні студенти могли покрасти але то було дуже рідко.
такі так і зроблю . от тіко платок заміню на хутряну шапку колесо ( із гешефт-банка вислали ) . валянки чим замінити , оце питання ?
Я ж написав.що на вас не подумаємо.а ви кантору спалили.студенти.та ще і голодні.В них бідних.та голодних грошей на ламборджіні вистачає.і на кабаки з шльондрами.А ви.......