а так,в крайньому разі можна взяти мясо,шампури ,0,5,сало і тд.вже на шизіка не буду схожий)))))))))))))))))
ну от на яку холеру мені дупу морозити якщо можна з комфортом посидіти в теплій вибральні яка знаходиться в хаті. відкрию вам жахливу таємницю. люди вже дуже двано використовують вбиральні у хатах так само як і ванні кімнати теж, щоб не ходити усю зиму немитим чекаючи коли нарешті лід скресне та вода в річці нагріється щоб можна було покупатись.
знати це ще не мати. от я наприклад знаю що існує така собі південоафриканська автівка мародер але це ще не означа що я маю таку автівку
об стовб звичайно мона,але копар досвідчений має орієнтуватись на власному подвірї(хіба би теща в гості приходила,а потім пішовши додому забула свій любимий телеграфний стовб)))))))))))))))))я наприклад коли приходжу поночі додому світло не вмикаю,нема потреби.орієнтуюсь в майже повній темноті прекрасно.тре тільки шоб очі до темноти звикли.
Стали поE="консерватор, post: 5877232, member: 17246"]ну от на яку холеру мені дупу морозити якщо можна з комфортом посидіти в теплій вибральні яка знаходиться в хаті. відкрию вам жахливу таємницю. люди вже дуже двано використовують вбиральні у хатах так само як і ванні кімнати теж, щоб не ходити усю зиму немитим чекаючи коли нарешті лід скресне та вода в річці нагріється щоб можна було покупатись.[/QUOTE] Срати посеред хати,ну ви блин даэтэ.
Срати посеред хати,ну ви блин даэтэ.[/QUOTE] А шо тут такого. Анекдот на цю тему: Підходить син до батька, каже: - Батьку, а якщо я з дискотеки п'яний прийду, ти мене битимеш? - Ні. Просинається син зранку, весь в синяках, підходить до батька, каже: - Тату, ти ж обіцяв мене не бити. - Правильно. Як ти п'яний з дискотеки прийшов - я тебе не бив, коли сестру почав мацати - я тебе не бив, коли під мене почав копати - я тебе не бив. Але коли ти насрав посеред хати, в гімно встромив сірники, і сказав:"Їжачок буде жити з нами" - я не витримав.