якщо заборонть те і ліпше. нащо нам такий кровожерливий дєдмароз. та і в нас Святий Миколай є, а мало його буде то самтиклавуса покличемо разом з йолопукою. бо там хоч ті діди виховані, непитущі, оленів не вбивають та не матюкаються. отакоєот. а ви кажете.
ви оце сидите та нічого незнаєте. а в нас зявився конкурент альйоші та кості той що кальйоса. ось вам посилання на цього унікума. http://reibert.info/threads/vot-takoj-sharik.552392/page-3 http://reibert.info/threads/ot-chego-koleso.551858/
теж до речі аргумент проти того кацапського діда. він до речі ще і пєдофіл, з малолітнею дівчинкою на імя снігурачка має якісь незрозумілі стосунки та ще і онучкою її зве. а мо то тая онучка що її бабця зна де сомик мешкає у танку. гаявеспитаю
О))) Затягнули. До Миуолая ще 18 днів. Тут треба поспівати Романа, Марію, Андрія... 14 грудня навіть Дмитра. Ви, Дмитре, часом не Микола?
Сьогодні вирішив відкрити зимовий коп.20 коп А2.дві підкови.одна з чобота стара і гарна.Це плюси.Мінус те.що про.........в телехвону.тепер ні говорити.ні хвоткати ніц немає.Але завтрі піду по своїх слідах.мо знайду.
Немає в нього того запалу як в Альйоші і Костіка , пише якось цей автор прісно і не цікаво . Мо як перенесуть ті теми в курилку і ми трохи підправимо стиль письма - то тоді стане цікавіше читати .
Так , до Альоші і Кості автору ще далеченько Нехай тренується ... на кішках Усмі доброго дня, шановні!
Я вчора трохи пройшовся - 25 коп Україна і з десяток гільз-інвалідів. Загубити нічого не загубив, але порвав провід від навушників.
Це в якому селі в Святу Неділю ходять з лопатою? Ви, пане Борсуче, часом не партєйний? Може через то і провід і телефон...тоє. Бог не фраєр...
Все правда, окрім лопати. В неділю ходжу без інструменту: що ногою в шарі листя прогребу - то і моє. А про телефон - то не до мене, я ту заразу з собою в ліс не ношу. Щодо праці в неділю взагалі, то питання є доволі риторичне... Працювати все одно приходиться навіть на Великдень - худоба вона їсти хоче і все решту.
Хтось із зброєю, я з апаратом... При цьому ніби по іншому сприймаєш знайомі місця, бо піти туди, де ще не бував, світлового дня замало, а по звичних місцях якось не цікаво...