сирої картоплі тре було натерти та до очей поприкладати. колись як був молодим та дурним то нахапався зайчиків то аж спати неміг так очі різало то поприкадав разів три- чотири картоплі то попустило
В Україні вперше судитимуть за клад https://vesti-ukr.com/strana/252589...NMiJXz8H74KaUo3Nzdh527m9qKTAWkNRK0T4s2vUgMTcA
Монахини из Испании исполнили во время обеда 'We Will Rock You' прославились в сети, набрав 19 миллионов просмотров за неделю
так а того що знайшов срібні глеки якогось з мадярських крулів теж за дупу узяли та відняли. тож не перший випадок що в людини віднімають знахідку
а в мене якось на диво нормально сьогодні,бо тіки на якусь зміну погоди то ноги да,мабуть ше і мотоцикол своє дає, раніш як їздив і при -20 бувало...
а де я писав що вперше забрали? Забирали регулярно, з початку того як почалися пошуки на наших теренах, але забирали в основному "під себе" чі своє начальство і не тільки в тих хто шукає а і в колекціонерів. А це держава в особі музейників. Хоча може і просто через них, то вже не важливо. Правда додивились, стаття стара, чого вона виплила хз.
Вітаю панове, моросить дощик , зробив таки пралку Сіменс, фух півдня +... кляті нанотехнології, все мікроскопічне, ясно що ганси їх не ремонтують. викинули та купили нову ще Привілег завтра наподивитись Ще за воду названюють Аляску прям що свідки Ієгови настирні, бутиль 90 грн + доставка 50 але якщо два то безкоштовна доставка, кажу краще з криниці пити буду, профільтрую , прокипячу і пішла лекція про мінерали, іще різну х.В оконцовкі надоїв мені менеджер, кажу хай ваші приїдуть заберуть 5 порожніх бутлів, повернуть заставну вартість і анулюєм угоду по воді. побажали гарного вечора в кінці місяця знов позвонять сказали мо я передумаю сєкта. з котячим днем вас
був, саме дороге і рідкісне з нього медальйон і підноготну з нього почали було викладувати але не слідкував чим закінчилося в тій темі