Доброго ранку. На дворі похолодало +4, моросить дощик. Вчора грів, грів повітря. гарно нагрів. а за ніч все вистигло. Абідна. прийдеться все по новому гріть.
На первом свидании надо проявить себя с самой лучшей стороны, поэтому Зинаида взяла с собой термос с борщом. Доброго дня привітався!
Вдома дощь ляпотить в мене покі сухо. Добавлю котиків бо до вечора буде наполягати робота. Наштал того що пили разом, а прийшла до кума
- Девки! Я такого галантного кавалера нашла, каждый день мне, мне по сто роз дарит, уже вся моя комната заставлена розами! - Ух ты! А как его зовут? - Иванов Иван. - Это не с пятого дома? - С пятого. - Так я его знаю, он на кладбище сторожем работает.
Вітаю панство з котячим днем! А всі кажуть "сомик, внучка"... https://svidok.online/angly-chany-n-v-tanke-nashel-klad-s-zolotom/
дідо щось хотів сказати але в нього забракло слів)))) вітаю панство. тепло та сонячно на дворі хоча обіцяють дощі. у вечорі на тєжку працю
Доброго дня шановному панству!Небо затягло,капнуло три каплі і поки сухо,прилетів чорногуз нарешті на гніздо,думав десь згинув на чужині...
Отже. Нарешті. Дійшло діло до передачки від пана Корифей. Дивлячись на похмуру погоду - вирів таки провксти дегустацію зумістивши з обідом. Концервацію вже міші порвали на шмаття, днями раніше. Отже як я не гледів а смачнющі печериці від пана Корифей таки вчора міші доїли, залишили лиш трошки цибульки і розсол, який тим не менш був повністю знешкоджений при куштуванні головного блюда - а саме цілющої від пана. Отже, що ми маємо на фото: троха кашки Артек та котлетки аля мунясо по албанські; чутка ковбаски з салом та маринована цибулька; хліб змащений домашньою аджикою і натюрморт з салату з печерицями№1, цибулки від салату№2 і пару моїх(що залишались опісля мішів) зелених помідорів з часничком і петрушкою; плешка цілющої. 3 румочки осилив. Вирішив не продовжувати бо впаду спати. А півдня ще ж спереду - непорядок. По оковитій - якшо коротко - рекомендую продавця, як надійного, справного, знаючого свою справу Корифея. Продовжую: прозора, як сльоза, майже без запаху. Трошки віддає - спиртом..., сивушних масел не відмітив, мабуть двойна перегонка, кількість обертів під 50%, і це праільно. Резюмуємо: усе укусне та якісне. Передачка вдала. Чекаємо на віжповідь від пана Корифея....
Приітався , сиджу на тєжкій праці , вчьора халтурив зі сваркою . хтів всьо сдєлать бистро і приходилось варити без маски . результат червоні очі і згорівша морда . отце лиш зара трохи пустило бо комп не міг дивитись внас зараз дощик йде ...
От питається: оті получені бамажки того коштували? Ото зір собі портити раз і назавжди. А лікування буде вже стопку бамажок коштувати, знаю бо батька жінку і дочку лікував і лікую. Як малі діти. Ну правда....