ахаха, коли в тебе будуть такі неліквіди, тоді й поговоримо, а доки іж павуків, тільки дивись, щоб губи не попухли -)))
ось до речі як тре готувати http://www.yapfiles.ru/show/2149418/fa9610f322582528aef58385dc8f8ec6.mp4.html
Синок в мене такі неліквіди були в дитинстві до 13 роківТоді і судак і щука до 12 кг попадались а на паук по три щтуки попадалось за раз, коропа як свиників на закидухи припинали, макуху пиляли ножівкой по металу щоб кути були гострі, бо короп з вуглів всмоктував разом з гачками. по два свинника в день ловили
якщо я тобі синок, то рочків 60 в тебе повинно бути _))) а так да, в дитинстві без труханов купатися не можна було, бо в нас до будівництва каховської гес, з моря риба заходила !!!
Та отож. жалько тоді смартафонів не було щоб побачить в кого більша була.))) криветка теж заходила чи тіко дельфіни?
Північ в клуню! Припхався з поля, місячно , ясно , повний штіль , ходи і смійся)) копарів розвелось шо гімна в тавалєті))в обід їхав , поле скородили, приїхав ввечері схожено слід в слід .. Шо тут казати
Батько розповідав, що на весні з греблі дніпрогесу було видно великі туші. Я так зрозумів, що то були якісь осетрові. Делфінів і зараз можна побачити в Дніпрі, але тільки до каховської гес.