В Швеции 8-летняя девчонка плескалась в ставке и вытянула меч 5 века. З чим всіх вас я й вітаю. Доброго
https://portal.lviv.ua/news/2019/03/13/na-vystavtsi-u-vynnykah-prezentuvaly-unikalnyj-mech-vikinga.а в нас такий.
от бачте діду, я правду казав що збирав гроші на відновлення сінагога на верхньобиківській. тепер буду збирати гроші на відновлення якогось іншого сінагога
чудово але користі ніякої. бити все єдно треба і там де вистачить одного удару в такій приблуді тре вдарити разів зо три чотири
окрім бетону з мармуровоюжорствою нема нічого. яж штробу б'ю щоб рури прокласти а не повністью підлоги збиваю.
та які там в діда образи? хату спале та і всьо. а все тому що бандит він а у 90ті ще і рекетом підробляв а починалось всьо з того що він напйорстки крутив на вокзалі. від того в нього такий потяг до вокзалів та чавунки
поки хочаб на тиждень опалювати наколеш то закиниш ту приспособу подалі. бо ненаграєшся з тою гумкою. то забавки а не приспособа, аби погратись.
Вітаю з понеділком,добрався до хати...Біля машини протупцювався з 2 годин,(при високих оборотах напруга падала, грішив на "шоколадку",купив нову ще гірше працюе,сходив замінив,знову те саме.Почистив токознімальні доріжки,без змін.взяв в товариша "підкову" поставив...І вуаля,воно!Сходив купив нову,поставив,начебто працюе.ну і заодно ровера пофарбував)))
а звєздочкі чього блистят ? єтож можно і так побухать , гачьок завалив , аби кров бігла...сто грамм буде ...