Добранок..підкажу як помститись....колись мені подзвонили ( робот лініі " Новоі пошти" як би я оцінив іх роботу)....а у мене якраз був випадок неприємний з доставкою. Я і оцінив на одиницю.. керуюча відділенням цілий місяць благала змінити мою думку ( бо премію не отримала)...
Доброго дня Поїду десь пошвендяю, бо вчора з товаришем вирішили спробувати тєкілу,шамогон шамогоном,хоча і з кактуса
В7 доброго ранку ! На дворі сонячної та тепло. Йдемо штурмувати з дочкою стоматолуха, бо ранком як обличча бджоли покусали _( Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
Привітався з усіма, вчора втомився за день, а сьогодні вже за 120 км від хати, сонячно і тепло буде. Всім гарного і вдалого дня. Роботи багато намічається на сьогодні. На під'їзді до Житомира +5 показує .
Ото катаєтесь повз мене туди-сюди. Нє щоб в гості заскочити, пару літрів оковитої привезти. Зараз вийду до траси, кажіть яка машина.
Чорного кольору КІА і вже з'їхали з автобама в напрямку Попельні но до туди ще заїхати треба . Наступного разу якось побачимось .
Мо хто підкаже що за заклепка,схоже на таку як на джинсах,але напевно на років сто і чуть чуть більше їй.
Привітався , зранку був приморозок а зараз вже сонечко гріє . осьо хтів кіно вчьора подивитись а ще нема . трейлер прикольний ...
Доброго ранку! Ясно та сонячно, обіцяють +15. Завтра дощ. Оці гойдалки весняні - ясно-дощ по голові тиском луплять.....
Як в сторону Попєльні? На мою батьківщину поперли? Повз Брусилів чи через Бишів? Найкоротший шлях з Ірпіня в Попільню то саме повз мою хату. Правда в Корнині дорога ………… підуставша Ви там працюєте?
Попельню проїзжаю бо трохі далі треба їхати, інколи туда їжу по справах, там невеличкий обьект треба контролювати, ось і мотаюсь. Сьогодні по житомирській трасі їхали, бо не один в машині, а прізвище зустрічі розповім що і як.