Ага, знайдіть... Вчора шукав то знайшов чорта лисого і гільзу з нагана і всьо. Вже починаю думати за продаж Експлоера нахрєн.
Вітаю товариство) Сьгодні поямо день відкритих дверей) Зранку нічого,як то кажуть, не предвещало. Встав, попив кави та посунув на нову пошту. На півдорозі дзвонить майстер-ти дома, бо я збираюсь. А в мене пралка вчора забастувала. Відправив, вернувся. Відбув майстра, потім батько прийшов, вибрав собі пару дощок, пішов. Потім трохи в саду посовався. А це заварив чаю, памятаєте, такий кошерний серіальчік був, "Кіллер дженерейшен", то запустив і лежу дивлюсь. Про те, що сьогодні Патріка, щось тільки оце в темі прочитав)
знач не там та не в той час шукаєте і настрій не той. скарби вони капризні і не кожному відразу даються
чи піти і собі сторожем і бібліотеку? чи мо в музей тельавізор маленький кишеньковий є, мабіла є, сиди радій та кнопай.
А я навпаки сьогодні до батька ходив. Купив йому цяцьку, а собі головняк- мотоблок, то тепер маю чим себе зайняти. Ну воно й нічого, поки ми з батьком крутили гайки мама наварила вареників, то ми добре підвечеряли. Прийшовши додому ще по видному трохи порубав гілляк, що з яблуні наобпилював. А там до малої прийшов бойфренд, то злазив до погреба, налляв пляшку, та трохи з зятем чарконули. Але без фанатізму, бо завтра вранці іти робити мір свєтлєє.
та я вроді й не в гірляндіїі , й працюю не тєжко - а захотів і надудлився коннячку з плімянніком , пару годин проспав солодким сном і тепер бодрствую . Всім доброго вечора !
то є казєнна работа , там за празнікі і виходні доплачують ... правільно ,аналог беріть , он я сьгодні ні одної монети не копнув а заліза взяв ... ага , а допуск є ?
То навряд, є один камрад, який жодного Патріка не пропускає, та він в столиці. Інші шось якось байдужіше до святого відносяться. Оце поки писав, то подумав, що купа людей повиїжджало з міста. За кілька останніх років, переважно в столицю, але і в Словакію,Польщу, один взагалі в Канаді.Мо то і мені час пакувати чумадани?)
сраку козину а не доплята. хоч круть, хоч верть а більш того що плятять незаплятять. ну це в нас, у бюджетній установі
Тут ось недавно в мене плімяннік ночував. Він іногородній, але пішов гуляти і компанію собі швидко знайшов- комунікабельний, але прийшов десь о другій ночі, і я бачу, що нажерся алкоголю, як жаба мулу. Потім півночі бекав та мекав. Матері та бабі з дідом я, звісно, нічого не казав, але йому пару підсрачників виписав. Жінка сміється з нас обох- «те мале- дурне, а ти чи й не святий, своє забулося?» Тепер малий при мені й пиво боїться пити) Пацану 18 років.
ну знач вам пощастило. а тут тілько пізніше можна на працю прийти. в цьому місяці мене повинні о 7 ранку міняти але як і у грудні хріна. ще і графіка не надали щоб не піднімали бучу.
Та він мене трохи й побоюється, але якби він поліз до мене в погріб то мав би всі підстави боятися мене насправді.
і чого там в вас у льосі такого що треба боятись? мо і мені таке треба бо в мене ще і вигляд льоху антуражний, камяні стіни та арочна стеля з цегли
як коли. інколи викликають саме на важку працю, щось перенести, щось вантажити, на допомогу хлопцям які займаются електрикою, сантехникою та іншим ремонтом
Боятись треба не мого льху, а того щоб я в ньму когось не впіймав. Бо в мене там харч і горівка заховані.