харцизяка а не законослухяний громадянин. законослухяні громадяни троха інакше виглядають, от я наприкляд законослухяний громадянин. а ви якраз навпаки
ні. кажу ще раз що танамид тут непідходе, тут тре керований підрив щоб штроба була рівна, красива та на задану глибину. а це тре спеціяліста-підривника а вони дуже дорого беруть тож і колупаю перхворатором
а я ніколи їх і не бачив хоча половину дитинства провів на річці, другу половину лазили по старій олійниці та будівництву.
да щось не видко, бува в колгоспному ставку на шухер підеш а воно падло чотирилапе клює замість коропчака
Ви ото тренуйтесь, бо до паски йде... Свиники ждуть... Ото оповіданнячко невеличке в тему, якраз про вас з кумом... РІЗНИКИ.. Нагадавсі я в понеділок,свиню різати..Всьо, замовив різника,в нас в селі є спіціаліст..Петро Міськів..Файний різник,нема,шо казати.Але курва любит запити..І шо ви думайте.?.На рано не прийшов, за варгулив піяцюга!...Пацюк голодний кричит у кучі.Рано сказав Гані, шоб не давала їсти,бо як різати з повним червом.Забув вам сказати,шо пацюк мій називавсі путін,би не жєль різати було.То пацюк такий з голоду був злосний,шо я навіть у рохканню вчув погрози,а він нівроку,дес під двіста кіля...Шо я маю робити?Пацюк кричит,Гані кричит..!Дзвоню до кума..Жаліюсі...А кум каже.. ------Куме! Та не гризітсі!Ми шо не хлопи..Я заріжу вам того пацюка,таже мій дід був різником,на всі села,таже я шос трохи видів..Таже кури ріжу,тай пацюка заріжу...! -------Йой,я знаю! -------Шо знайте?Ріхтуйте мугарич,я йду!Кажіт пацюкови най ріхтуєсі до зустрічі з потомственним різником....Гані сприйняла цю звістку не дуже з інтузіазмом.,але плюнула махнула руков..Най сі дія божа воля... Прийшов кум,трохи вже п*єний..Приніс великий ніж. ------Ну куме,давайте для сміливості бахнем,і до справи...!Най ваш кнур зачинає молитисі! -----Віпили ,закусили... ------Куме лийте ше раз,за упокій п*ют два рази.!Віпили...Кум узєвсі кірувати.. ------Так ви берете,і в*єжите шнур на ногу,вікігаїмо путіна на двір..Я б*ю його в голову млотом,він падає,я пхаю ніж в серце,І всьо..! ------Так легко? -----А ви, як Гадали!Працює професійний кіллер..!.До роботи..!. ------Коли я відкрив карник,путін подививсі на нас недобрими ,злими, голодними очима...Кум, як увидів пацюка,то задригав правим оком,і ліва нога йому сі підкосила..Але кум з остатних сил зробив злосне лице.Шо я не пробував в*їзати шнур, путін не дававсі,я три рази впав у гній,путін два рази став ратицев мені на лице...Кум не вітримав,тай каже... --------Так діло не піде!Ідем куме віп*ємо,ше горівки,би злість дістати..Зарас ми цему путінови покажем..Віпили,уже нас погребло трохі,кум первернув очи,трохи сі хитає, і я ніц не ліпший.. ------Ганю!Іди сюда! ------Шо хоч? ----Ми забігаїм в карник..!Ти закриваїш за нами двері на защіпку, коли ми крикнем відкривай,ти відкриваїш.Всьо, іди попрощєйсі з путіним можеш навіть поцілювати його..! -----Йой,придурки.. Я накігнув на голову шльом,а кум німецку каску,в мене з войни була..Кум тримав в руках ніж,а я млот.Під крик ура,смерть москалєм, ми залетіли в карник ,за нами сухо клацнула защіпка..... У путіна не було планів на смерть,а боронитисі він був настроїний...І тут карник перетворивсі на поле бою,всьо сі перемішєло..Кум,путін,млот,ніж гній,свинєчі екскрименти,і людські...Через паров секунд,путін був в німецкій касці,Я лупнув кума млотом(не хотічи),а кум запхав мені нж у литку.Потім путін показав нам паров прийомів.Кум висів на лямпочці,а я заліз під жолоб...Ми кричєли Ганю відкрий двері,але Гані пішла стругати барабуль....Путін трохи передихнув,і перегрупувасі...Тепер я висів на лямпочці ,а кум був під жолобом..Потім путін попробував кума на смак,кум сі вірвав,але пацюк зжер його правий кальош...До пів години,ми з кумом були всюда в карнику,пробували навіть вілізти через дєрку,шо гноївка витікая на двір,не вллізлисі..Може,як би пхалисі по одному то би війшло,але ми з страху два за раз тиснулисі..Путін так нам мстив,як би ми союз розвалили..Ми пробували і інтернаціонал співати,і просилисі,ніц не помагало...Аж тут Гані згадала про нас і відкрила карник...Ми не вібігли,нас Путін вікінув,а за нами вілитів млот ,і впав кумови на плечі.У мене гній був аж у вухах,а в кума в носі..Кум не міг сі вспокоїти,і вирішив убити путіна током..Запхав два дроти в резету,оголив на кінци,а потім не хотічє дотуливсі до них,мокрим рукавом,і впав на землю,зачєв трістисі,я скочив вітігати кума,і мене тоже влупило током,Гані зачєла кігти мене і сама впала на цімент..А вкарнику довольно хрукав путін..Так ми телепалисі троя на ціменті поки світло не вібило,і пропки не погоріли....Перша відійшла Гані...Спочєтку,з подвіррі вілитів кум,потім млот,потім я,потім німецка каска..Так і не попробували в той день свіжини....Путіна через тиждень зарізав справжний різник..... А я тако куме скажу вам.. ------Як не циган,то не масти гузицу саджев..А ви розумійте,це як хочте!.. Р.ДРОНЮК ВУЙКО МІСЬ..16.03.19р -
попхав я до аптеки по смачні пігулки бо довбешка так і не пройшла. спробував колупати підлогу то як нахиляєшся або присідаєш починає знов боліти. а в ніч з таким ну нафіг залишатись. тож смачна пігулка чи дві доларену чи сігану буде саме воно
так тре було і попиляти заодне щось від жадібності? той на мене теж візьми) Вітаю панове! погодка не тудой не сюдой була, трошки з садочком повозився !
вдачно сходив до аптеки. поряд дешева крамничка з усякою фігнею мережа авроря то зазирнув туди і опа. вай-фай адаптер, тепер буду і на праці з інетом нарешті, миша ще одна щоб не бігати та не перемикати канали бо замутив з старого ноута щось накштал смарт тб. щоб дивитись кіно те що я хочу та без реклями а заразом колоночки малі бо на ноуті тілько один дінамик працює та ще і тихо, тре прислухатись. тож тепеер я крутіше за усіх, за самого круля крутіше
неділя то неділя але зробіть скидку на плаваючий графік бо інколи і на великі свята на чергуванні. отакоєот
Ото і не кажіт, скільки роботи сьогодні переробив,дрова перепиляв, двір загребив, металолом пересортував. І ще пару пам'ятничків.Таки ненділя.
Вітаю панство! Бачу тут все нормально, хто мусить тєжко працювати, той працює, інші відпочивають. А в Ірландіїї сьогодні вже всі п´яні бо там Святого Патріка празнують
от цікаво а чи можна вай-фай адаптер у тель авівзор впхнути? він старенький, років 10 мо троха менше. то чи можна буде оминути ноут та дивитись через інет те що треба, га?