Вітаю панове, -5С похмуро, мабуть на сніг. піти випити філіжанку кави та прибратись в майстерні і готуватись до холодильного сезону. вірному другу апачів пану
Доброго ранку. Продам дачу під Черкасами як пише пан Корбі в хабарному місці. До Черкас 19 км. Ліс рядом, лісники лояльні,гриби польські та білі вода в криниці смачна та не забруднена.Ще по полях рядом пару поселень Черняхів. Рядом Ірдинь та військова частина. Занедорого!
В такому разі паяльник та утюг на живіт допомогає. Зразу заговорить. За пораду не дякуйте краще процентами.
Доброго дня,всі хабар копають,а я ще працюю,вже чтири години понад норму,мабуть куплю перваку з перцем та підчеревини пісної,оселедця рябого,та цибульки зеленої десяток,та хліба білоцерківського житнього і буду телепортувався додомів
Доброго ранку всім. На дворі +12, світить сонечко. вітра нема. Хотів їхати в ліс, та виникли другі справи, коп знов відкладається
Доброго дня будьте здорові! За бортом +7 але вітер з півночі. Рілля мокра після дощу, та і справ трохи есть, може з обіду вийду на годинку другу.
Сонячно тож арбайтен по стахановскі, подарую пану К книжку бо бачу останнім часом вона йому не помішає
а нащо вона мені? я на рибалку не ходю бо нема танамиду. ви подаруйте тим хто на рибалку ходе, в них точно танамид є, бо без танамиду риби в наш час неналовити
усі пляни пішли на піс. розболілась голова то ліг спати. а тепер таки посьорбаю кави та таки буду колупати підлогу бо таки треба
Тю а я думав вдружить тож так весело на рибалку збирались, тож думаю щоб все було по правилах і порядку, щоб без жабуриння та тритонів. Тритонів до речі в нас вже нема давно, пропали.