Припхався ) Нi день а рай якись у степу був . На вечiр трохi губатий розвернувсь прохолодний та й натягуэ шось . Шукав гадьонишiв але ще не повилазили . Тож шподнi ще зарано знiмать . Знахiдок нiц . Гiльзаччя торбинку та застiбку з протигаза . Оранопереорано )) . Але все одно карашо i красiва i нiкого нема ) .
ага , новой поштой і його за для повишенія показатілів приймуть разом з відправленням ? нє - хоч він і вредний , але піцтавлять не треба
Добрий вечір товариству. Повернувся з праці, навернув кашки із рулькою, запив чайком - чую що живу. Сьогодні було багато людей. Подобається мені, що приходять цілими родинами та й ще діточок із собою приводять - три мамуськи привели своїх синів (10-13 років) дітлахам була радоха, а й я мав файну пригоду
Я йому оно кілька копаних,майже комплектних пропонував,ломається як здобна булка,нехоче брати в кулєкцію
Зажрались ви пане то ікру вам чорну подавай то сьомгу. Що є на тім і їздим, в мене нема того станочка що друкує валюту.
мова про те, що витратиш купу часу та нервів, а воно все одно працювати нормально не буде тож, спрордай той металобрухт та купи щось пристойне по грошам вийде троха більше, але час не втратиш та воно буде працювати
Та якби його хто купив. 60000 тищ набігав тільки .. А газелю то на металобрухт тіко мотора почти нема.
Доброго недільного ранку всіп, пасмурно на дворі і вітерець зривається. Сьогодні культурна програма з родиною, поїдемо до театру. Фото бачив пана Саня ZP.UA файні мальовничі місця захоче поділиться з громадою . Всім гарного дня і набратися сил на наступний робочий тиждень.