А отут з правої сторони був гаштет гірше за розлівайку,а це глянув ой вей, ритуальні послуги "вічність",спочатку споїли а тепер проводжають своїх клієнтів
Вітаю панове, -5С, прохолодно, на полі вітрюган, ледве дійшли до точки, кераміки валом, пройшлися трохи , трішки знахідки пішли і тут дощ малюнький почався, то зробили ноги ледве дійшли до авто, то оце поспав та кнопаю.
портальні мости УАЗ перероблені з допомогою передніх мостів трахтора Т-40(можу підказати де недалеко є такий трахтір і точно робочий))))))) і напівосі та блокування від БТР-80(4 підсилені вали з підсиленими шрусами, 2 підсилені напівосі і самоблокування) дискові гальма, колеса на 33 ну і двигло 3л дизель на який грошей хватить. А як на мене то краще лапландери і нормальний дизель з-за бугра.
а я здогадувався шо він такий полєзний , але ніяк не міг в цьому впевнитись - ваші докази мене переконали , дякую !!!
усім по привіту, пану К шотирі і один у фіртку))) припхав з мандрівок, поки був в іншому місті, сонечко пташки і все пахло харасьо, додому припер дощика, хоча це вже не важливо - налупився пОнчиків як сліпа кобила очерету - хоч би ніц не злиплось)))
Вітаюся, товариство. Сьогодні дощик бризькав, але планам не завадив) Прибрався в дворі трохи та почав розгрібати в сарайчику) Чого в мене там тільки немає)))
В продовження збройної теми. Переглядав свої фотки. Є й цікаве) Повирізав. На першому фото мрія, канешно, піхотна мосінка) А що то в хлопа в кобурі, не парабеллум часом? Другий фрагмент того ж фото. маузерівський карабін.
Ще одне, погано видно, але явно арісаки, а там в кінці строю один кулемет точно Кольт. Ще одне, для поціновувачів. На звороті було написано "Аружіе партізан", але напис на тому обрізі манліхера, вирізаний чи випалений, не залишає сумнівів, що то були були наші партизани)
Таки так..але при обороні Києва у 41 році, народне ополчення озброіли усим, що було на складах.. Такі диковинки трапляються...