Та багато всього накрутилось, довелося розгрібати. Гадав одружится з онучкою Соічіро Хонди, а вона заміж вийшла
Шалом вам всім в кружачку шановні кулєги!!! Ось роздобув фотку сестри нашої шановної пані Ови. А може тот й вона
Блін, як же я одразу не догогадався - то ж ви ваше високобуржуйство, косите під пані Ову. Просто перекрасились, доказ у вас на великій аватарі
Та нє может такого бути! Де борода, де грузвічок, де гори хабаря, чуму воспітанік без румунського шолому, де МГ та казан мамалиги, я вас питаю? Та і шось цей парубок якийсь недокормлений, то ж якась провокація,... Чувствується рука КДБістів. Доречі я з очерету знаю тільки таке
Наскільки я пам'ятаю своє дитинство, то у Дніпропетровській області робили самє такий. У Миколаївській зустрічав по іншому. З комишини роблять мати щільні десь 1000х1500мм і припинають іх тею, ж очеретиною до кийкі укопаних. Навіть ворота так роблять.
я ж написав що цей тин то лайт версія. зараз поукаю який тин в нас повинен бути. ось знайшов. отакий тин поинен бути.
Тю. І шо ото шукати. Отакий навкруги клуні а отакий навколо садиби Якщо треба я й види монтажу знайду. Доречі на фото 1 то Консерватор з обсерваторії з трофейним стягом охороняє консерваторію з консервами.
таке! ні якої естетики! воно-ж треба щоб красиво було, естетично, а не як у криміналі чи на військовому об'єкті.
не можу. цей глямурний колір собі даруночок-аскабанчик до рук прибрав. каже що якщо хтось буде використовувати цей колір то треба йому контрибуцію платити. салом. бо він зареєстрував ТМ "рожева самовара" і всьо. всі хто користуються цим кольором повинні йому платити. от такі вони миші самоварні.