ото ви загнули. які так кла? там хочаб грам 200 було вього. а відкинути голову, луску, кістки то хочаб грамів 100 було. геть нема що їсти отакоєот
На одну петельню вистачить смажити, нормальний розмір. Самому можна наїстися чи з кимось на пару посмакувати. А шроти то баловство і дорого. Гарного вечора всім.
Вітаю панство з рибним днем! А я третій тиждень як не палю, кручу дулі Гройсману з його акцизами на тютюн та алкоголь.
так їх з хлібом тре їсти а хліб майонезом помастити. тоді ніяка печія не візьме. та і взагалі тре правільно харчуватись щоб печії небуло. отакоєот ну от там і побалакаємо
А от якраз якісно закопчену рибу та гарне пиво почав вживати. Кращий і приємніший спосіб гроші витратити.
Некоторые ели рыбу… Ну, я ее не берусь описывать. Они тогда плавали в воде. Я их прекрасно помню. Вот я еще не старый, а прекрасно помню. Названий многих не помню. Ну там, мелкие, и такой был весь в гребешках… осётр. )І(
чому дорого. Робите типу верші тільки куб з орг скла, всередину макуху, тільки треба стежити щоб окунь не вскочив, набивається дофіга - ну а далі по класичному рецепту.
щось мені підказує що це фуфло новоробне і ніякого відношення ані до тих фляг ані до тихчасів немає https://reibert.info/lots/manerka-na-fljagu-ria-aljum-stekl.383540/